Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Prijavljivanje - ko sve ide kod Mavericka na JANJE
zoki novus:
A Hogara da okrenemo na prolece? Samo da ne saznaju kinezi... 357
maverick:
Internet je jedna velika iluzija i ne poznam anastaziju...pa onda malo kenjamo svi...ali da ide na zivce ide a sigurno kao i svi ima dosta dobrih strana koje izgleda jako tesko pokazuje...sto se tice janjeta...moze i sad moze i drugi put..pa da se bar upoznamo...kako vam god bude zgodno thumbup
zankiki:
Meni je pomalo bilo žao što je ispalo da pritiskam mavericka za to, ali je sve bilo šala i drugarska zaje*ancija, bar sa moje strane, a tako bi svi trebalo da posmatramo stvari pa ne bi bilo ovakvih situacija kao sa Hogarom od pre neki dan...
Takođe sam za to da ovo prođe u organizaciji LSI-ja (naravno, svi koji želimo ćemo da učestvujemo), a na proleće ćemo negde da vrtimo jagu lagano... Nije red da to odradimo bez glavnog organizatora sajkaca
LSI:
--- Citat: zankiki 25, 11, 2015, 08:11:34 pre podne ---Meni je pomalo bilo žao što je ispalo da pritiskam mavericka za to, ali je sve bilo šala i drugarska zaje*ancija, bar sa moje strane, a tako bi svi trebalo da posmatramo stvari pa ne bi bilo ovakvih situacija kao sa Hogarom od pre neki dan...
Takođe sam za to da ovo prođe u organizaciji LSI-ja (naravno, svi koji želimo ćemo da učestvujemo), a na proleće ćemo negde da vrtimo jagu lagano... Nije red da to odradimo bez glavnog organizatora sajkaca
--- Kraj citata ---
Потпуно се слажем, а то сам и рекао на самом почетку, да нема смисла очекивати да наш пријатељ Маверик, "с оне стране црте" долази код нас и организује било шта. Он може да дође, ако стигне, буде наш гост и дружи с нама, а организоваћемо ми.
Мислим да нико од нас и није озбиљно очекивао да Маверик или било ко части зато што је неком забрањено да пише по форуму. Ово треба да буде прилика да се видимо ми који имамо жељу и времена за дружење. Ја ћу вечерас, на бази броја сигурних поручити прасе, а сигуран сам да ће бити довољно и за све остале који се не пријаве до вечерас, а појаве се у суботу. Сви су добродошли!
sale.m79:
Imao sam zelju da se druzim sa vama ali sam odustao.Vidim da smo svi ili velika vecina otisli gde ne treba i donosimo odluke koje ni malo nisu ni korektne ni pravedne.
Kad jr rec o Miljanu nazovi drkadziju sa foruma ja sam sa njim Zicom i do Kostance sa Kapetanom jer on nije smeo preko Crnog mora proveo vise od mesec dana na brodu i mogu da vam kazem da je pozoriste u kuci bilo obdaniste za atmosveru na brodu.Oni su mi ostali prijatelji do groba.I sutra bih sa njima poso na kraj sveta naravno bez Kapetana.
Mnogi na forumu su skloni da komenterisu neke stvari koje ne poznaju i da bez potrebe vatriraju.
Predlazem vam da malo ohladite glave.Pozdrav i lepo se provedite. alknvajherij i cheers
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju