Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Prijavljivanje - ko sve ide kod Mavericka na JANJE
Kapetan:
Kapetan te ceka na kraj sveta sa vinom ! :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
zica:
--- Citat: sale.m79 25, 11, 2015, 12:08:00 posle podne ---Imao sam zelju da se druzim sa vama ali sam odustao.Vidim da smo svi ili velika vecina otisli gde ne treba i donosimo odluke koje ni malo nisu ni korektne ni pravedne.
Kad jr rec o Miljanu nazovi drkadziju sa foruma ja sam sa njim Zicom i do Kostance sa Kapetanom jer on nije smeo preko Crnog mora proveo vise od mesec dana na brodu i mogu da vam kazem da je pozoriste u kuci bilo obdaniste za atmosveru na brodu.Oni su mi ostali prijatelji do groba.I sutra bih sa njima poso na kraj sveta naravno bez Kapetana.
Mnogi na forumu su skloni da komenterisu neke stvari koje ne poznaju i da bez potrebe vatriraju.
Predlazem vam da malo ohladite glave.Pozdrav i lepo se provedite. alknvajherij i cheers
--- Kraj citata ---
Pozdrav svima Sale je u pravu ali za Nikolu nije i stvarno je šteta što nije išao do kraj jer Sale je svaki dan pričao o Nikoli tako da je i on sa nama putovao svo vreme. Miljan kao i svi mi imamo svoje bubice ali ja bih smeo da sa njim pustim da ide imoja unuka od 6g jer je on je bio pravi kapetan veoma odgovoran i od njega se može dosta toga naučiti (kao i od Janeza koga su mnogi dosta povredili što smatram da nije ok).Budimo drugari poštujmo jedni druge da bi i nas poštovali .
zica:
--- Citat: Kapetan 25, 11, 2015, 12:10:35 posle podne ---Kapetan te ceka na kraj sveta sa vinom ! :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Niđo on se kune u tebe on te obožava ti si njegov idol. alknvajherij
DuleN:
--- Citat: sale.m79 25, 11, 2015, 12:08:00 posle podne ---Imao sam zelju da se druzim sa vama ali sam odustao.Vidim da smo svi ili velika vecina otisli gde ne treba i donosimo odluke koje ni malo nisu ni korektne ni pravedne.
Kad jr rec o Miljanu nazovi drkadziju sa foruma ja sam sa njim Zicom i do Kostance sa Kapetanom jer on nije smeo preko Crnog mora proveo vise od mesec dana na brodu i mogu da vam kazem da je pozoriste u kuci bilo obdaniste za atmosveru na brodu.Oni su mi ostali prijatelji do groba.I sutra bih sa njima poso na kraj sveta naravno bez Kapetana.
Mnogi na forumu su skloni da komenterisu neke stvari koje ne poznaju i da bez potrebe vatriraju.
Predlazem vam da malo ohladite glave.Pozdrav i lepo se provedite. alknvajherij i cheers
--- Kraj citata ---
Ja bih ovde da nesto bude vrlo jasno stavljeno do zanja, jer ja sam tako shvatio ideju ovog skupa i ako to nije tako ja prvi od skupljanja odustajem:
Na ovoj temi Laza je predlozio da se napravi jedno druzenje u subotu, uz prase i pice, KOJE U OPSTE NEMA VEZE SA POCETKOM OVE TEME, to jest proslavom sto je neko izbacen sa ovog foruma ( ne znam zasto ovo oko nove ideje za skupljanje nije odvojeno u novu temu !?) !!!! Prihvatio sam to i spreman sam da maksimalno pomognem, ako sam pravilno shvatio ovo druzenje !!!
U protivnom slucaju, to jest ako ja ovo okupljanje nisam pravilno shvatio - ja se necu ni pojaviti !!!
LSI:
Дуле, не брини. Биће свега доста. Нико кући неће отићи гладан.
Као што рекох, само нека дођу сви који могу.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju