Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Prijavljivanje - ko sve ide kod Mavericka na JANJE
maverick:
Nisam uspio ni da sve procitam ali sve mi se cini da ovog opet nema lol do Bozica sam stalno po terenu i nikako nemogu doci na nekakv skup u tom intervalu ali evo posto poznam zanikija osbno zamolicu ga da plati janje a ja cu poslati novce njemu pa da se malo bar pocastite dok se ova budala opet ne vrati lol
DuleN:
Mislim da je nepotrebno dizati tenziju, jer Laki nije zloban covek, vec jedan jako pozitivan i dobar lik. Ne verujem da bi zeleo bilo koga da uvredi, pa zato molim Hogara da primi njegovo izvinjenje, jer se ocito radi o nesporazumu...
Sto se tice organizacije, necu se mesati Lazi, jer verujem u njegove organizacione sposobnosti, finansijski cu sve pomoci maksimalno i pokusacu nesto da donesem "iz domace radionice", ako mi ostane minimum slobodnog vremena do subote ...
mossi:
Ne bih voleo da budem drveni advokat nikome, pogotovo ne mavericku. Jer svako se ponaša kako želi i ume.
Voleo bih da ova organizacija prodje kako je LSI zamislio jer na žalost ni ja se ne uklapam u ove "zimske" uslove druženja.
A opet voleo bih da ekipa koja ima mogućnosti dodje jedared do Tikvare kad je povoljan vodostaj i neko "letnje" vreme 15+ C
Maverick ako želi neka plati kad je već rekao, ali više bih voleo da to jagnje pojedemo sledeće godine lagano polako uz okretanje ražnja, svi zajedno. ok
114 hi
sale.m79:
Bravo Mosi svaka ti dala
Kapetan:
Onda cemo sad LSIevo jagnje, a na leto mavrikovo !
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju