Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Prijavljivanje - ko sve ide kod Mavericka na JANJE
LSI:
--- Citat: Kapetan 24, 11, 2015, 09:16:41 pre podne ---
--- Citat: srsa 24, 11, 2015, 05:26:37 pre podne ---Ма надам се да ћемо доћи, него тај посао и тако то, и још ме Лаза изостави са списка....... XKJHDGASED ffff flasica
--- Kraj citata ---
LSI je stariji covek ne zameri :)
--- Kraj citata ---
Ја и даље на списак стављам оне који су сигурни да ће доћи. А као што рекох, Срса не треба да брине - и ако се појаве, а нису на списку, сигурно их нико неће вратити или оставити гладне.
LSI:
--- Citat: zankiki 24, 11, 2015, 08:26:31 pre podne ---U koje vreme se skupljamo?
--- Kraj citata ---
Ја ћу вас очекивати у марини од 10 сати, а ви кад дођете. Планирам ручак за око 13 сати.
За оне који дођу око десет, биће припремљена врућа гибаница и јогурт - ваља фруштуковати да би дан био како треба.
LSI:
До сада пријављених има:
- ЛСИ - две особе (вероватно четири, а можда и шест)
- ДулеН - четири особе
- Деда - две особе (рачунајући и Хогара - ако прихвати моје извињење)
- Капетан - могуће 0 особа, а можда 1, 2 и тд. (с њим се никад не зна)
- Занкики - и породица...
- Мезија - две особе
- Зоран Т - две особе
zankiki:
--- Citat: HOGAR 24, 11, 2015, 10:06:37 pre podne ---LSI, Hogar ima dve noge,a zbog tvog pokušaja da budeš duhovit ili maliciozan,šta već,briši Hogara sa spiska.P.S. nemoj više da me pominješ ni u kakvom kontekstu,nikad i nigde,inače čuvaj noge
--- Kraj citata ---
Što tako odmah, sa ljutnjom i pretnjama?
Kapetan:
--- Citat: zankiki 24, 11, 2015, 15:35:36 posle podne ---
--- Citat: HOGAR 24, 11, 2015, 10:06:37 pre podne ---LSI, Hogar ima dve noge,a zbog tvog pokušaja da budeš duhovit ili maliciozan,šta već,briši Hogara sa spiska.P.S. nemoj više da me pominješ ni u kakvom kontekstu,nikad i nigde,inače čuvaj noge
--- Kraj citata ---
Što tako odmah, sa ljutnjom i pretnjama?
--- Kraj citata ---
Hogare koj ti je ?
Znas LSI-a , jel ti stvarno mislis da je LSI hteo da te uvredi ????????????
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju