Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Prijavljivanje - ko sve ide kod Mavericka na JANJE

<< < (22/25) > >>

stvlada:
   Sa ovog foruma su otisli ili oterani ljudi koji imaju najvise preplovljenih kilometara nautickih ili nekih drugih milja,samim tim oni su i najiskusniji sto se tice nautike.Od njih je moglo dosta toga da se nauci i dobije i vise nego koristan savet.Ovo pricam iz licnog iskustva,kad god sam pitao uvek je savet bio na mestu a pomoc od njih meni je ogromna.To su Janez,Dule,Miljan,a ima ih jos dosta koji su jednostavno izgubili volju da pisu ovde,stariji clanovi ce se setiti da ne imenujem ponaosob.

Licno nemam nista protiv cika Laze,organizatora ovog skupa,on se u svakoj temi javlja sa komentarom koji je nasao negde na netu.Savetuje nas covek koji je 2 puta otplovio od Slankamena do Tise i bezbroj puta pokusao da plovi negde....

Zelim Vam lepo druzenje i proslavu oteranih najiskusnijih clanova foruma,taman objedinite za svu trojicu gore navadenu.

DuleN:
stvlado i svi ostali koji pisu o nekim stvarima koje su meni nepoznate a i ne zelim da ih znam,
Ja sam se ovde javio da pomognem u konkretnom slucaju, da se malo sedne, popije pojede... Sve jedno mi je ko je kolko kilometara preplovio, ko je koga zajebo, ko se skim posvadjao...
Bez obzira sto sa ovog foruma licno poznajem par ljudi, svi koji dodju - dobro dosli. Bice pocasceni koliko su nam mogucnosti. Ko ostane zadovoljan - ok, kome se ne svidja neka vise ne dolazi...
Ne razumem sto na ovom forumu svaka inicijativa, makar bila i bez ikakve zadnje namere, treba da bude upljuvana, proglasena za nesto sto u  opste nije,....
Ma nema veze...
Sto se mene tice, na ovo druzenje je dobro dosao i banovani clan, zbog koga je i pokrenuta ova tema, jer nije vrlina pamtiti, nego oprostavati...

mesechar:
eto ti sad ...slavi se uspesno rasterivanje zabludelog sina Miljana  a nema se pojma ko je koga ...i ne interesuje ...bome bilo bi dobro to malo analizirati...ako me razumete.. Vlada samo skrece paznju na pojavu partiskog najurivanja.

stvlada:
   Dule N,ti verovatno ovo radis sa dobrom namerom raspitaj se ako imas kod nekog ko je nepristrasan sta je bilo ranije,jer da znas mozda ne bi bilo ovako kako je. Meni je to likovanje i proslava oteranog jos jednog clana foruma,jedino sto se za prethodno oterane nije pravila proslava.Uostalom i sama tema ima takav naslov i koji je povod okupljanja.

Zato sam i napisao prethodni komentar.

stvlada:
   Da je bilo druzenja,bilo je,samo su povodi bili mnoooggoo lepsi

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,8014.75.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju