"ja sam zeni rekao da hocu cetvrto dete,da uzmem od drzave 400000 din i za sve pare da kupim pentu." - kacintata na chatu
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Moz mi pozajmis papire?Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
eh kakvi ste, ja ocekviao neki konkretan predlog kako to ispod zita negde podmazati i resiti A taj odgovor si ocekivao dobiti tako javno na forumu??
Aaaa napraviste famu od registracije...kradena auta se voze u Srbiju da se naprave papiri a sad zapelo kod obicnih prikolica ...Inace kod nas...ima slicnih problema...registrirate jednu i onda samo tablicu mijenjate....
Citat: maverick 20, 10, 2015, 09:01:45 pre podneAaaa napraviste famu od registracije...kradena auta se voze u Srbiju da se naprave papiri a sad zapelo kod obicnih prikolica ...Inace kod nas...ima slicnih problema...registrirate jednu i onda samo tablicu mijenjate....Ima ona sjajna rečenica iz onog fantastičnog filma: "I tata bi, sine!"Može to sa prenošenjem tablica ako imaš sreće u životu. Mene su u jednom danu, na putu od kuće do Slankamena (oko 30 km), policajci zaustavili dva puta i proveravali ispravnost dokumenata i očitavali broj ukucan na šasiju. Pa ti, izvoli, menjaj tablicu...
Ispade da ne može nikako da se registruju prikolice. Da li je moguće kupiti neku sa važećom registracijom i preregistrovati? Da ne ispadne opet da li je pre ili posle 2012. napravljena :)?
u Ljermontovoj su mi rekli da je svako duzan registrovati moju prikolicu
..,a šta se dogodi kad uFate u sred vožnje bilo koju vrstu prikolica koja nije registrovana?