E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
prikolica i registracija
srsa:
--- Citat: tangabravo 06, 02, 2016, 00:04:55 pre podne ---E pa đeco moja evo da vam čiča Čarli malo olakša muke i spase šlajpike a sve ispod žita a legalno. Dakle jedina stvar koja dokazuje da je neka prikolica ona koja piše u papirima je PUS broj koji se ukucava čelkičnim slovima ( PUS) i brojevima veličine 8-12mm a to zavisi od proizvođača. Dakle kupite papire od neke slične prikolice , nađete kod nekog majstora ili na tehničkom pregledu a ako nepoznajete nikoga ima u radnji i slova i brojevi i nije i skupo i vlastoručno učukate broj i niko nema pojma da to nije prikolica koja piše u papirima . Već rađeno i funkcioniše . Dobro more
--- Kraj citata ---
Е па чича Чарли, браво, саветујеш људе да се баве фалсификовањем. kuku Могао си онда и да саветујеш да "одраде" и неку трафику или мењачницу, па да лепо купе нову приколицу. kazna kazna kazna
LSI:
--- Citat: srsa 07, 02, 2016, 06:28:11 pre podne ---
...Могао си онда и да саветујеш да "одраде" и неку трафику или мењачницу, па да лепо купе нову приколицу. kazna kazna kazna
--- Kraj citata ---
Срсо, ако би одрадили трафику, могли би постати и нешто више, нпр. министар, а онда им приколица више не би била потребна.
Vuk:
A Kakva je prica sa registracijom originalne elanove prikolice sa plocicom koja nije registrovana par godina u nazad? Racun nema a ni staru tablicu. Moze li u ovom slucaju atest pa sve istalo sto treba?
LSI:
--- Citat: Vuk 07, 02, 2016, 09:29:00 pre podne ---A Kakva je prica sa registracijom originalne elanove prikolice sa plocicom koja nije registrovana par godina u nazad? Racun nema a ni staru tablicu. Moze li u ovom slucaju atest pa sve istalo sto treba?
--- Kraj citata ---
Вуче,
То што је била регистрована некада више не значи ништа. И моја приколица је била уредно регистрована од 1991. године кад сам је купио у продавници фирме "Брако". Ипак сам морао да обезбедим атест из фабрике и после неколико месеци преписивања с МУПом и пријатељима из Македоније, успео сам. Очекујем да ће приколица бити регистрована наредне недеље.
Морате имати рачун или неки други доказ о власништву.
Мени су рекли да самоградњу више није могуће регистровати.
Једино што можете да урадите јесте да урадите атест и да прођете технички преглед како бисте поново регистровали приколицу.
Vuk:
Ja hocu da je atestiram samo ne znam gde ni kako da je odvucem do tamo. Kod mene u ZR kad sam otisao u auto moto su se uhvatili za glavu kad sam ih pitao i kao ne moze da se registruje. Provacu da zovnem u sup u ljermentovij valjda oni znaju i valjda ce dati neku informaciju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju