Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Spustena jedra
Kapetan:
troje koje ja znam , ukljucujuci i mene....
neptun:
Gledao sam na sajmu elan 210. Lepo izgleda, nema sta. Ali definitivno je to jedrilica za sport. Deluje jako malo unutra, koliko je moglo da se vidi, posto je onemoguceno da se penje na brod. Inace cena je bas velika. Oko 28000 bez poreza, bez jedara, naravno i bez motora i prikolice... Znaci prelazi 40000
Thalassoma:
--- Citat: Kapetan 24, 03, 2016, 20:15:14 posle podne ---evo ti ih i zvanicne cene ako si tamo .. ovaj Robin nesto sitno digne ...
Prva cifra je registracija za godinu dana a druga za tri godine , koliko vidim tebe bi registracija za tri godine izasla 60 dolara (oko 50 evra), plus fedex postarina ...
CLASS A (less than 16’) $10 $30
CLASS I (16’ or over and less than 26’) $20 $60
CLASS II (26’ or over and less than 40’) $30 $90
CLASS III (40’ or over and less than 65’) $50 $150
CLASS IV (65’ or over not required to be documented) $60 $180
--- Kraj citata ---
Pisao sam Robinu i izgleda da nije bas kao sto si napisao. Naime, ima tu jos troskova tako da sve zajedno ispadne preko 200 USD.
Evo i sta je g. Robin odgovorio:
Here is the cost for us to assist you:
State fee – varies by boat, 6.5 meters should be $20
Delaware Intercorp, Inc. processing fee – $105
Verification letter (optional) - $20
Return shipping – $45
Ako se uzme u obzir da je ovo za godinu dana, tj da bi za tri godine bilo 60 USD + njegova usluga + ostalo, ispada da je ipak znacajno veci iznos.
Osim toga, ja nema ni VISA ni American Express tako da cu morati da vidim sta mi valja ciniti.
U svakom slucaju, tebi hvala ali ipak nije toliko povoljno kao sto si napisao (ili sam te ja pogresno razumeo).
Kapetan:
Ubacili su ovo : " Delaware Intercorp, Inc. processing fee – $105" to ranije nije postojalo ... To je agencijska provizicija, ranije je bila zanemarljiva sad su je dosta digli .... moj savet je da pojuris drugu agenciju i odradis preko druge ... ili ides bez agencije direktno na DE (mada ja vise volim agenciju posto nema podpitanja )
Meni kad su provukli karticu skinuse za tri godine 198 evra .. Shiping fee mi nikad nije stigao na naplatu ... Evo ti orginalni mail iz 2014te
Kapetan:
iskopah ovo oko shipinga...
ujedno nebitno je sto nemas VISU i slicno, moze i bank transfer...
sad sam izracunao po ovim novim cenama izaslo bi te 230 usd ili 200 evra... kad to podelis na 3 godine izadje oko 70 evra ... plus ne placas carinu ni pdv pri uvozu ... pa malo li je ustede?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju