Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Spustena jedra
Kapetan:
Za registraciju pod USA zastavom ... naravno registruj na fizicko lice
Ms. Robin Goldberg
Delaware Intercorp, Inc.
113 Barksdale Professional Center
Newark, DE 19711
Phone: (302)266-9367
Fax: (302)266-9940
robin@delawareintercorp.com
www.delawareintercorp.com
naravno imas i nase koji registruju usluzno u DE ali dodaju nulu na kraju americke cifre :D ja sam platio 198 eura , tri godine sa fedexovom dostavom na kucnu adresu (manje od 3 dana)... procedura je jednostavna samo sve moras da prevedes na engleski i da sceniras orginale i posaljes im...
kad sam kupio Alou, a ima tome 4-5godina jedrilice do 7 metara nisu placale nista ... ja pizdeo jer je Aloa dugacka 23 feeta ili 701 cm :D
sad vidim da za 6.9 metara vinjeta izadje 50 evra godisnje , nije strasno
Kapetan:
evo ti ih i zvanicne cene ako si tamo .. ovaj Robin nesto sitno digne ...
Prva cifra je registracija za godinu dana a druga za tri godine , koliko vidim tebe bi registracija za tri godine izasla 60 dolara (oko 50 evra), plus fedex postarina ...
CLASS A (less than 16’) $10 $30
CLASS I (16’ or over and less than 26’) $20 $60
CLASS II (26’ or over and less than 40’) $30 $90
CLASS III (40’ or over and less than 65’) $50 $150
CLASS IV (65’ or over not required to be documented) $60 $180
Bakara:
A fedex koliko moze da izadje otprilike? I jos nesto, motor ne registrujes sa tim camcem u tom slucaju, vec ide bez motora?
Kapetan:
--- Citat: Bakara 25, 03, 2016, 08:20:08 pre podne ---A fedex koliko moze da izadje otprilike? I jos nesto, motor ne registrujes sa tim camcem u tom slucaju, vec ide bez motora?
--- Kraj citata ---
motor se upisuje u registar ali se ne upisuje na karticu ... u nekim zemljama motor je rezervni deo.... moj savet je da se pored ovog izvadi i papir "to whom it may concern letter" gde pisu dodatni podaci tipa motor i slicno, cena mu izadje oko 5-10 USD, tu pise sve ostalo ...
Thalassoma:
--- Citat: Kapetan 24, 03, 2016, 20:12:33 posle podne ---Za registraciju pod USA zastavom ... naravno registruj na fizicko lice
Ms. Robin Goldberg
Delaware Intercorp, Inc.
113 Barksdale Professional Center
Newark, DE 19711
Phone: (302)266-9367
Fax: (302)266-9940
robin@delawareintercorp.com
www.delawareintercorp.com
--- Kraj citata ---
Koliko je pouzdan ovaj tip tj. da li je neko od vas preko ove firme registrovao plovilo?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju