E, ovako treba... > Plovila
Nauticar pocetnik, savet prilikom odabira
kornelijus:
--- Citat: DuleN 23, 06, 2015, 21:03:42 posle podne ---
--- Citat ---Ono sto nam je za sada favorit jeste ovaj model u ovoj opremi http://tajmen.com/wp-content/uploads/2015/02/IMAG0229-1024x612.jpg , njegova cena bi bila oko 5000 (bez motora naravno).
Danas sam video i ovaj aluminijumski camac koji me je zaista ostavio bez teksta! Pokusavam da saznam cenu istog, pa cemo videti jos. U svakom slucaju , hvala vam svima na savetima i odgovorima, oni puno znace kod odabire prve ladjice!
--- Kraj citata ---
Za te pare Sale ce ti napraviti aluminijumski camac da glava boli ...
--- Kraj citata ---
Pozdrav Dule,
Ima li majstor Sale neki sajt i da li postoje neki njegovi radovi na forumu?
Sto se tice cene pomenutog Masher modela, ona jeste visoka, tako da bi bilo dobro cuti i cenu za alumonijumske camce.
Hvala na pdgovru
LSI:
Корнелијусе, мајстор Сале је члан нашег форума и користи надимак Kemppi. ДулеН власник је једног његовог чамца. Код нас у марини у Сланкамену недавно је пориут још један... Има их још, сваки бољи од претходног. Цена је у опсегу у коме ви тражите чамац. Топла препорука, јавите се Салету.
DuleN:
Sale Simic 064 816 72 29
Zoran T:
Kornelijuse svaki materijal od koga se prave camci ima neku svoju manu i prednost.Neko voli alu neko lim neko poliester drvo itd.S obzirom sta bi ti hteo a u okviru cene potrosnje i ostalih dazbina i troskova alu camac je ok i jos mozes unutra da napravis raspored po tvojoj zelji.Tel si dobio kemmpi radi vrlo vrlo pedantno.
zankiki:
Ja da uzimam čamac u tom cenovnom rangu, definitivno se ne bih razmišljao, išao bih kod Saleta da ga sašije po želji...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju