Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (2/20) > >>

zoki novus:
Bogami cim malo otopli eto i mene u papucama da mi skarabudzis dva komada...
Nikola ce bogami morati da dodje bos ako oce da mu ona crvena konzola na gozili poprimi drugaciji oblik a jedrilicu i tako ne koristi pa je nebitno dal ide 14,7 stepeni levo ili desno. Uostalom sve i da ide u krug kad tad ce doci odakle je krenuo.

Kapetan:
hihihih , koliko sam cuo o StVladinim cenama jeftinije bi mi bilo da radim onaj Gay crveni camac iz pocetka :)
 ... sto me podseti,  bio mi skoro jedan nas majstor dole u Grckoj da kaze cenu za radove ... 900 evra za malo struganja pajola,  dva fronta za ormarice i lajsnu oko bokaporte ... plus da mu platim prevoz i all inclusive jedno 3-5 dana :D

simpatican mladic, ja pokusao da mu objasnim da je dnevnica neurohirurga oko 40 50 evra u Srbiji, i da nije uredu da njegova bude 100 evra, kad on skoci kako su svi doktori , profesori i generalno svi sa skolom veeeeeliki lopovi i sve u tom stilu ... ja se samo zahvalim na ponudi ...

grci zavrsili za 500 (bez fronta za ormarice ali sa drugim dodatnim radovima)  :)
valjda zato sto sam dole nosio raspale patike

bice uskoro jos jedno predstavljanje ladje koji je kupio jedan nas clan dole u Grckoj  ...

da ne bude zabune, ne podcenjujem niciji rad, ali ne zelim da ucestvujem u nakradnom sistemu koji ovu drzavu vodi u tri lepe...

stvlada:
   Dokle ces bre vise da pricas o tim doktorima i kako rade za male pare?Kazi koji od njih zivi kao podstanar i vozi auto manje vrednosti od 20 000e?Cast retkim izuzetcima.po tebi svi majstori su vacarosi,pogotovo srpski,grci su super,ti posto si toliko veliki patriota kao sto se predstavljas sto tamo drzis ladju i registrujes na tudju zastavu.Iznosis pare iz tebi,a i meni voljene zemlje.
   Moj rad konstantno blatis.Sve je isfusereno ili skupo naplaceno,dokle vise? Ko se to toliko zali,osim tebe? Tebi nikad nista nisam radio koliko se secam,a ti me podseti ako gresim.Ili ti mozda smetam ja kao licnost zato sto sam javno rekao kako si mi uvalio onog neispravnog johnsona i nisi hteo da ga uzmes nazad?
   Nekoliko ljudi su napustili ovaj NAUTICKI forum zbog tebe, a svi oni su daaaaaleeekooo od tebe po pitanju nautike,sto opet govori o tebi.Licno nemam nameru da napustam forum i uvek cu ovako pisati jer smatram da je ovo ispravno,jedino ako me ti ne izbacis.
   Toliko od mene,za sada.

mesechar:
 kakav sad dzonson ??uvežen iz Grčke ??

Kapetan:

--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 13:05:45 posle podne ---   Dokle ces bre vise da pricas o tim doktorima i kako rade za male pare?Kazi koji od njih zivi kao podstanar i vozi auto manje vrednosti od 20 000e?Cast retkim izuzetcima.
--- Kraj citata ---

to je taj stav : )

--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 13:05:45 posle podne ---po tebi svi majstori su vacarosi,pogotovo srpski,grci su super,ti posto si toliko veliki patriota kao sto se predstavljas sto tamo drzis ladju i registrujes na tudju zastavu.Iznosis pare iz tebi,a i meni voljene zemlje.
--- Kraj citata ---

sto se tudje zastave tice .... posle mog insistiranja DA PLATIM CARINU i nekih 5 6 mailova razmenjenih sa carinom  , carina je poslala mailom zvanican dopis 29 Jula  2014
"Сходно наведеном, без физичког присуства робе није могуће спровести одговарајући царински поступак, нити царински орган може издати било какву „потврду“ за робу која  није била предмет дозвољеног царинског поступања."

i tu je za mene svaka prica oko carine zavrsena... trazio sam da mi to pecatiraju kako bi mi kapetanije Beograd izdala papire ali su rekli da ne mogu da daju potvrdu vec da pokazem taj papir...
u prilogu ove poruke imas dopis carine...

sta tu nije jasno ?

--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 13:05:45 posle podne ---  Moj rad konstantno blatis.Sve je isfusereno ili skupo naplaceno,dokle vise? Ko se to toliko zali,osim tebe? Tebi nikad nista nisam radio koliko se secam,a ti me podseti ako gresim.Ili ti mozda smetam ja kao licnost zato sto sam javno rekao kako si mi uvalio onog neispravnog johnsona i nisi hteo da ga uzmes nazad?
--- Kraj citata ---

pa sto onda kacis radove ako ne mogu da se komentarisu ? sajt i forum su zamisljeni kao mesto razmene iskustava ... koliko smo samo pricali oko onog "jumbo" sidra... pitaj Mijana koje sidro mu je okaceno trenutno na brodu a sta je sa tvojim sidrom ... toliko o tome ..

generalno ljudi tesko priznaju gresku , al je skoro nikad ne okace na pramac :D

a men' se cini da ovo nije tvoje sidro na pramcu Miljanove ladje  ... al ajd mozda gresim...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju