Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (3/20) > >>

Kapetan:

--- Citat: mesechar  04, 05, 2015, 14:07:15 posle podne --- kakav sad dzonson ??uvežen iz Grčke ??

--- Kraj citata ---

eeee taj Johson ... to je taj majstorski stav StVlade i slicnih majstora...

ja uzeo camac od saleta da ga brze prodam posto mi je sale dugovao lovu  ... dodju barbanesa i vlada da kupe camac, nesa uzme camac Vlada motor... ja mu odmah kazem da je camac samo jednom vozen i da je popravljena poteznica ali da mi se ugasio posle toga pa neka radi sta hoce sa njim... da sve sto ima PITA SALETA, a nista mene jer ja samo uzimam tu lovu na ime duga...

EPILOG..

Vlada narednih godinu, dve, tri  ide okolo i prica kako sam mu uvalio pokvaren motor iako zna da ja sa motorom nemam veze , onda mene ljudi zovu i pitaju o cemu se radi ... a ja im uvek kazem da ako je to istina sto Vlada ne potegne temu na druzenjima ili na sajtu ?

Evo i sad na zadnjem druzenju , Vlada samnom sve ok, motor ne pominje ... ni recju ... cak sam njega i ne znam koga vracao kolima sa druzenja, jer moze vama da prica pricu o motoru ali meni ne moze  ...

a da me je zvao da pita da mu ja prodam taj motor to jeste ... vise puta...

to ti je prica za Johnson ... od pocetka do kraja...

stvlada:

pa sto onda kacis radove ako ne mogu da se komentarisu ? sajt i forum su zamisljeni kao mesto razmene iskustava ... koliko smo samo pricali oko onog "jumbo" sidra... pitaj Mijana koje sidro mu je okaceno trenutno na brodu a sta je sa tvojim sidrom ... toliko o tome ..

generalno ljudi tesko priznaju gresku , al je skoro nikad ne okace na pramac :D

a men' se cini da ovo nije tvoje sidro na pramcu Miljanove ladje  ... al ajd mozda gresim...
[/quote]

Miljan me je zamolio da okacim sliku jambo sidra koje sam mu napravio jer je bio iskljucen sa foruma.
  Greska u slucaju da postoji,a ne postoji jer je uradjeno tacno onako kako je on to trazio,onda je to njegova greska ,a ne moja uostalom da je bio nezadovoljan mojim radom mislis da ne bi ovde pisao o tome.Da nije bio zadovoljan cenom i radom onda bi se bunio da mu je skupo ili da nesto nisam uradio kako treba pa da to doradim,toga nije bilo.
  Kad sam mu zavrsio sidro,original je nasao negde u hrvatskoj i kupio i to je verovatno okacio,ali to je opet njegov izbor i ne vidim gde je tu moja greska kako ti kazes.

stvlada:

--- Citat: Kapetan  04, 05, 2015, 15:46:54 posle podne ---
--- Citat: mesechar  04, 05, 2015, 14:07:15 posle podne --- kakav sad dzonson ??uvežen iz Grčke ??

--- Kraj citata ---

eeee taj Johson ... to je taj majstorski stav StVlade i slicnih majstora...

ja uzeo camac od saleta da ga brze prodam posto mi je sale dugovao lovu  ... dodju barbanesa i vlada da kupe camac, nesa uzme camac Vlada motor... ja mu odmah kazem da je camac samo jednom vozen i da je popravljena poteznica ali da mi se ugasio posle toga pa neka radi sta hoce sa njim... da sve sto ima PITA SALETA, a nista mene jer ja samo uzimam tu lovu na ime duga...

EPILOG..

Vlada narednih godinu, dve, tri  ide okolo i prica kako sam mu uvalio pokvaren motor iako zna da ja sa motorom nemam veze , onda mene ljudi zovu i pitaju o cemu se radi ... a ja im uvek kazem da ako je to istina sto Vlada ne potegne temu na druzenjima ili na sajtu ?

Evo i sad na zadnjem druzenju , Vlada samnom sve ok, motor ne pominje ... ni recju ... cak sam njega i ne znam koga vracao kolima sa druzenja, jer moze vama da prica pricu o motoru ali meni ne moze  ...

a da me je zvao da pita da mu ja prodam taj motor to jeste ... vise puta...

to ti je prica za Johnson ... od pocetka do kraja...

--- Kraj citata ---

Uopste mi nisi rekao da se ugasio,nego da si vozio par krugova po govnari sa Janezom i da ga prodajes jer ti ne treba.Kod mene taj motor nikad nije sastavio vise od 3 minuta rada.Koliko se secam ti si Saletu dao motor od 50 ks i on ti je dao camac,menjali ste se glavu za glavu i nije meni Sale prodao motor nego ti tebi sam dao pare,a ne njemu.
   Da sam zvao da pitam da mi prodas motor jesam to stoji,jer sam verovao da mi prodajes ispravan motor.
   Kad sam te na kraju zvao da ti vratim motor jer je neisparavan to nisi prihvatio,cak nisi hteo ni da podelimo stetu.

stvlada:

--- Citat: Kapetan  04, 05, 2015, 15:46:54 posle podne ---

--- Kraj citata ---

to je taj majstorski stav StVlade i slicnih majstora...

--- Kraj citata ---

Majstor sam i ponosim se time posteno zaradjujem pare svojim radom,a sta si ti ?

Kapetan:
najsladji momenat na koji zaboravih ....
za probleme sa motorom si se javio tek posle 4 5 meseci, ako nije proslo i vise vremena ...

--- Citat ---  Miljan me je zamolio da okacim sliku jambo sidra koje sam mu napravio jer je bio iskljucen sa foruma
--- Kraj citata ---

netacno , miljan je sam trazio da ga izbrisemo sa foruma jer nije hteo da trpi domace majstore , pa se posle vratio pod novim nickom

--- Citat --- Uopste mi nisi rekao da se ugasio,nego da si vozio par krugova po govnari sa Janezom i da ga prodajes jer ti ne treba.
...
Koliko se secam ti si Saletu dao motor od 50 ks i on ti je dao camac,menjali ste se glavu za glavu i nije meni Sale prodao motor nego ti tebi sam dao pare,a ne njemu.
--- Kraj citata ---

cemu neistine ?
ja Janeza pominjao nisam , niti se secam da je Janez ikada usao u taj camac samnom...
ako se ne varam ti i Janez ste odlicni drugari , vadja bi ga ti pitao za misljenje o motoru ?
Jesi pitao dobrog drugara za taj motor i camac? Sta ti je Janez rekao za motor ?

Sto se upetljavas sa ne istinema ? 

drago mi je da se secas, ali te secanje slabo sluzi .. moj Evinrdue je prodat saletu za 1000 evra i on je posle godinu ili dve ponudio zeku u prodaju, prvo preko oglasa a posle meni licno , i ti si sve to znao ... prebacili smo ga kod mene da ga vozikam dok se ne proda , i tako je i bilo ... receno ti je tada tebi kao i Barbanesi da je motor i camac saletov , i da sa njim sve sto treba raspravite.... Barbanesa je sve zavrsio kako treba sa saletom , a ti ?

--- Citat ---Kad sam te na kraju zvao da ti vratim motor jer je neisparavan to nisi prihvatio,cak nisi hteo ni da podelimo stetu.
--- Kraj citata ---

javis posle 4 5 6 ili vise meseci da motor ne radi ? znas jako dobro da ja sa motorm nemam veze i da si trebao saleta da zoves, pa vidis sta i kako?
pre toga odes kod gomile ljudi i pricas kako sam te prevario iako znas istinu. i hoces da delim stetu sa kojom nemam nista ?

--- Citat ---Majstor sam i ponosim se time posteno zaradjujem pare svojim radom,a sta si ti ?
--- Kraj citata ---

da ti kazem sta sam , pa da ma olajes kao sto si olajao doktore ...
a kad me optuzis da sam nepatriota i da sam namerno registrovao camac na tudju zastavu,
a ja ti dam misljenje carine gde pise to sto pise, a ti se ni ne izvinis ? E to je taj stav ...

e majstore....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju