" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Da li je ukupan gaz sa kobilicom 1.1 m? U mogućnosti smo da vam pružimo samo pranje koje je u odnosu na nanošenja antialgina mnogo praktičnija i jeftinija usluga.
Jarbol ne smeta a maksimalni gaz je 1.5m prilikom nailaženja na platformu. Evo slike od pre par minuta pa možete videti kako to izgleda.
Uslugu smo uveli kao alternativu anti alginu, prilikom skidanja starog i nanošenja novog sve bi odlazilo u vodu. To je nešto što želimo da izbegnemo iz ekoloških razloga. Pranjem pod pritiskom, u vodu isključivo odlaze nagomilani slojevi algi, vraćamo ih odakle su i došle. :)
55eur okacio covek cenu
U tabeli se vide i velicine brodova preko 10m. Na koliku tezinu su atestirani platforma i nosaci?Metalna plovila preko 10m su i preko 10t.
ajd jos jedno pitanje... ovo detaljno pranje trupa se zavrsava sa cistim koritom (do farbe) ili postoje ostaci algi ?sta znaci upotreba dizalice ? da li se ona sabira sa cenom detaljnog pranja?ili ajd ovako .. ja dodjem sa jedrilicom ALOA 23 (neka bude 7 metara ) ... i vi me pozovete kad je gotovo detaljno pranje trupa , koliko to kosta ?
Citat: broker975fx 27, 04, 2015, 22:45:53 posle podne55eur okacio covek cenua kako da natovarim jedriliccu na platformu ? zaronim pa na krkace je dignem ... bice dobro ako je 55 eur , ali ne znam cemu cena dizalice ... Ako je dizalica posebno da li dizalica izbacuje na obalu ili gde ? pitam jer bih skinuo alge i onda na obali antialgin i slicno , naravno neradnim danima za inspekciju :D