E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Sa 2t na 4t

<< < (3/4) > >>

LSI:
Капетане, лако је Салету НБ кад он зна са моторима.
Он кад да гас, мотор уме да иде и брже од чамца! Чак и без чамца! Као оно у Тиквари...

Поздрав Салету и Марини ако нас прате!

STG:

--- Citat: CIVIJA  13, 04, 2015, 15:25:35 posle podne ---Tacno tako! Cekam preporuku od nekog koga znam. I ovaj sam uzeo zato sto je ceo radni vek bio kod vikend pecarosa na plasticnim camcima.

--- Kraj citata ---
Imam Hondu 20,kratka osovina sa poteznicom i rucicom-2006 godina.
Vici ako te zanima.

CIVIJA:
Gorance imas PP  thumbup

packe:
Dvotaktni motor prilikom svakog obrtaja kolenastog vratila ima jedno sagorevanje i ekspanziju (radni takt), za razliku od četvorotaktnog koji ima jedan radni takt svaka dva obrtaja kolenasto vratila. Time teoretski dvotaktni motor ima duplo veći radni učinak od četvorotaktnog motora.      Razlika je velika u snazi startnosti  potrosnji odrzavanju tezini dvotaktol cena  samog motora prednosti i mane koliko para toliko muzike  ffff     

maverick:
pročitao sam dosta toga ali jedino meni mjerdavno je da sam na istom čamcu isprobao 4t i 2t yamahu 15 ks...s istom elisom...tj istim korakom krajnja brzina je bila ista...nisam bas mogao izmjeriti sami start...ili da li za istu sekundu postizu krajnju brzinu....A podatak ovo plovilo s ovoliko konja je brze od onog s onoliko ks....je onako vise manje tesko uporediva stvar....koliko su čamci prljavi koliko su motori dobro trimovani koliko je kojem plovilu i motoru adekvatna elisa za odredjeno opterecenje.....Meni sharkic s 25 ks 4t ide 48 km na sat....devet puta sam mijenjao elisu....
Ovo pišem samo zato da sad na kraju ne bi ispalo da je bolje imati mali .urac i cvajtak umjesto 4t  stri

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju