E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Ladno pivo -pomoću solarnih panela

<< < (7/8) > >>

sale.m79:
Nije vazan plamen jer un ide u cev ,dimnjak vazna je ventilacija ti frizideri traze cirkulaciju vazduha.
Znaci dotok od dole i normalna cirkulacija i jos jedna veoma vazna stvar gas kupovati ne na pumpi na
tocenje auto gas jer mnogo cadji i mora da se cisti gorionik Meni traje vise od mesec dana i za reso i za friz,

ANASTASIA II:
Ja bih ti preporucio da uzmes zamrzivac ENGEL MR 040 model. Genijalna stvar. Radi na 12,24,110 i 220 V.
Potrosnja na 12 v je oko 3,5 A. Sobzirom da ta marka jedina ima oscilorajuci kompresor znaci da prilikom startova ja ne povlaci jaku struju te ga i sam proizvodjac ( Japan )  savetuje za rad sa solarnim panelima.
Radi ili kao frizider ili kao zamrzivac. Zapremine je 40 litara.
Pisem ti iz licnog iskustva a ne na osnovu citanja reportaza po netu.
Kupis,ukljucis i zaboravis.

ljuba015:

--- Citat: ANASTASIA II  28, 01, 2015, 13:16:04 posle podne ---Ja bih ti preporucio da uzmes zamrzivac ENGEL MR 040 model. Genijalna stvar. Radi na 12,24,110 i 220 V.
Potrosnja na 12 v je oko 3,5 A. Sobzirom da ta marka jedina ima oscilorajuci kompresor znaci da prilikom startova ja ne povlaci jaku struju te ga i sam proizvodjac ( Japan )  savetuje za rad sa solarnim panelima.
Radi ili kao frizider ili kao zamrzivac. Zapremine je 40 litara.
Pisem ti iz licnog iskustva a ne na osnovu citanja reportaza po netu.
Kupis,ukljucis i zaboravis.

--- Kraj citata ---
odlican frizider... za svaku pohvalu, kolika je cena i gde se nabavlja

ANASTASIA II:
Ja sam ha nasao kod mene u Hamburgu za 499 eura.  Sobzirom da traju preko 30 godina mislim da se isplati.

zoki novus:
Mislim da je 40l dovoljno za zamrzivac ali za frizider je malo pogotovo za visednevne boravke na plovilu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju