Zdravo,Ladjari

, evo pridruzio Vam se na forumu Miroslav od 50 leta
Kao sto i naslov kaze,imam veliku zelju da se spustim na reku i da provodim vreme na njoj.Vec neka tri meseca sam citao postove na forumu kako bih saznao nesto o onome sto me interesuje.
Zivim na cukarickoj padini pa mi je po prirodi stvari cukaricki rukavac i najblizi (biciklom 5 min.).Nije sto mi je najblizi,ali stvarno mislim i da je najjjlepsi(na zalost i ne najcistiji) u okolini, pritom nikako nemam nameru da umanjim lepotu drugih marina.O plovilima gotovo nista ne znam (zato sam ovde) pa se nadam da Vam necu biti dosadan ako Vas ponekad pitam i neke osnovne stvari koje Vi znate.
Znaci voleo bih da se privezem nekim plovilom bas u cukarickoj maini.S obzirom da bih vise vremena provodio na tom plovilu voleo bih da cujem Vasa razmisljanja kako bi ono trebalo da izgleda i na sta da obratim paznju prilikom kupovine istog(koji materijal,koji gaz, koja duzina itd.). Ono sto znam je da ne bi trebalo da prelazi 2 met. sirine u najsirem delu,zbog veza.I jos bi trbalo da kazem da ja nemam (za sada )nameru da isplovljavam jer i nemam dozvolu za upravljanje ,a i nije mi neka zelja za tim.Verijem da ce vecini to biti cudno ali za sada tako stoje stvari.Budzet mi je vise nego skroman pa u skladu stim i trazim odgovarajuce plovilo,imajte i to u vidu. Moja razmisljanja su neki metalni kabinas.
toliko za sada pozz...