E, ovako treba... > Plovila

Transport camca

<< < (24/28) > >>

packe:
Citam i nemogu da verujem u kombinacije .Novus je u vecini komentara u pravu . Spustiti neispitan brod vodom do Beograda ludost .Prevoz brodica kamionom koji ima dozvole za prevoz takvog tereta  sa Ciriskog jezera do Beograda naj povoljnije  van gabarita 8 x 3 je 4000e i madjarski carinik 100e ako imas srece.Kilometraza je oko 1250km u to nisu uracunate dizalica pranje  praznjenje tankova itd.Kilometraza od holandije do Beograda 1700 DO 2300 .Moj rodjak iz Kladova ceo radni odnos dsg kapetan kaze da se nebi usudio na tako nesto ako brod nije ozbiljan sa motorom preko 100ks i naravno pomocni motor.Tako da treba dobro razmisliti kako ga doterati ako bas zelis brod iz holandije.https:       

packe:
Putovanje od Holandije do Srbije by Predrag Lončar-prvi deo  svaka cast na poduhvatu Putovanje od Holandije do Srbije by Predrag Lončar-prvi deo moja ladja.          voda na nekim delovima ide ko na drini 25648        

Ljuba:
Kakve veze ima Koblentz sa Dunavom? Ovde se povela priča o plovidbi Dunavom od Regensburga kao opcija.

zoki novus:
Vise kosta prevoz camca iz Holandije do Regensburga nego do Srbije  a0335

Arsa:

--- Citat: Ljuba  12, 01, 2015, 13:13:11 posle podne ---
--- Citat: Arsa  12, 01, 2015, 10:37:18 pre podne ---...Takva priča pije vodu, ali pod uslovom da je motor ispravan i dovoljno jak da savlada Dunav u gornjem toku.
Za taj put potrebna ti je i malo iskusnija posada, a i to košta. Put za njih, hrana i drugi troškovi...

--- Kraj citata ---

Hajd da lupim, a zašto bi gornji tok Dunava bio problem ako ide nizvodno?

--- Kraj citata ---

--- Citat: Ljuba  12, 01, 2015, 20:23:52 posle podne ---Kakve veze ima Koblentz sa Dunavom? Ovde se povela priča o plovidbi Dunavom od Regensburga kao opcija.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Arsa  12, 01, 2015, 10:37:18 pre podne ---
--- Citat: Alexa  12, 01, 2015, 10:16:25 pre podne ---
Upravo sam dobio odgovor od jedne firme koja obavlja transport plovila. Do Regensburga bez dizalice i PDV-a 2500 eura no125
Ipak izgleda da je najjeftinija varijanta plovidba.

--- Kraj citata ---

LJubo, možda nisi primetio, ali Alexsa je tu opciju odmah odbacio kao neisplativu.

Možda nisam bio precizan, ali moja opaska se odnosila baš na plovidbu do Regensburga. Nizbrdo se ...  6589
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju