Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Evo, stigao i ja
zankiki:
Daj link pa da vidimo... Nheće ti niko preoteti čamac sajkaca
Alexa:
--- Citat: zankiki 15, 09, 2014, 09:44:34 pre podne ---Daj link pa da vidimo... Nheće ti niko preoteti čamac sajkaca
--- Kraj citata ---
http://www.speurders.nl/overzicht/watersport-en-boten/motorboten-motorjachten-kruisers-en-toerboten/ruim-kajuitjacht-140304790.html?utm_content=adinfo&utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=adreaction_seller
Ljuba:
Dodaj na to još 2,5-3 hiljade evra, toliko će da košta dok dođe na našu plovidbenu, transport je skup ko otrov.
Za motor odmah planiraj i generalnu, sve su to isluženi motori i budi spreman na najgore, ako ne bude trebalo onda si dobio na lutriji.
Međutim, ako bi to kad podvučeš crtu na kraju, izašlo na 10 mislim da je opet to dobra kupovina.
Alexa:
--- Citat: Ljuba 15, 09, 2014, 11:17:12 pre podne ---Dodaj na to još 2,5-3 hiljade evra, toliko će da košta dok dođe na našu plovidbenu, transport je skup ko otrov.
Za motor odmah planiraj i generalnu, sve su to isluženi motori i budi spreman na najgore, ako ne bude trebalo onda si dobio na lutriji.
Međutim, ako bi to kad podvučeš crtu na kraju, izašlo na 10 mislim da je opet to dobra kupovina.
--- Kraj citata ---
Pa racunao sam sam tim, imam neke pogodnosti u smislu sto bih ga vukao svojim kombijem a ako bilo problema sa motorom to bih sredio kod sebe u servisu s`obzirom da sam iz te price. Vise me plasi transport zbog tezine koju jos uvek neznam kao i sredjivanje enterijera jer tu se "otvaraju" poslovi, kad krenes sa jednim nametnu se jos dva. Videcu, sad sam u fazi prepiske, nikako da mi sloze sve tehnicke podatke, prodaje neka zena preko kluba pa to ide sporo.
Kapetan:
cena je odlicna... ako imas lovu i mogucnosti ne razmisljaj ...
uzmi jaci pomocni motor i teraj to vodom do Srbije... izaci ce te prevoz oko 1000-1500 evra plus dolazak do tamo...
carina i slicno racunaj od 500 do 1500evra ... mali savet , odluci gde carinis i pre polaska im prilozi oglas na pisarnici i neka ti udare pecat na kopiju
enterijer ... od 1000 do 10.000 zavisi sta hoces...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju