Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Evo, stigao i ja

<< < (5/6) > >>

broker975fx:
Pa problem je i težina a bogami i širina, sve prko 2,5 podleže specijalnom transportu a to em košta em traje. Po slobodnoj proceni ovo je sigurno teško oko 5-6tona pa ti vidi

Alexa:

--- Citat: broker975fx  15, 09, 2014, 14:00:08 posle podne ---Pa problem je i težina a bogami i širina, sve prko 2,5 podleže specijalnom transportu a to em košta em traje. Po slobodnoj proceni ovo je sigurno teško oko 5-6tona pa ti vidi

--- Kraj citata ---

I ja se plasim da je toliko tesko. Obezbedio sam prikolicu od 8,5 m za slepanje automobila sa tri osovine, jedna napred i dve pozadi, to bi moglo da se smesti s`tim sto mora da se naprave nosaci zbog kobilice ali tezina, pretovar garant a to je vec problem ako mere Nemci, nema 10-20 eura i vozi  tamburanje. Dosta su kilavi u davanju informacija kao da im nije stalo da prodaju. Za sirinu pise da je 2 m, pokusavan da procenim odokativno, malo je nelogicno na tu duzinu ali... videcemo.

Alexa:

--- Citat: Kapetan  15, 09, 2014, 13:49:32 posle podne ---cena je odlicna... ako imas lovu i mogucnosti ne razmisljaj ...
uzmi jaci pomocni motor i teraj to vodom do Srbije... izaci ce te prevoz oko 1000-1500 evra plus dolazak do tamo...
carina i slicno racunaj od 500 do 1500evra ... mali savet , odluci gde carinis i pre polaska im prilozi oglas na pisarnici i neka ti udare pecat na kopiju

enterijer ... od 1000 do 10.000 zavisi sta hoces...

--- Kraj citata ---

Ja racunam na manju cifru za prevoz s`obzirom da imam kombi koji to vuce kao od sale, prikolicu mi tip daje za 30 eura na dan, carina kod mene u V.Gradistu nebi trebalo da bude problema osim sto neznam kako da eventualno obezbedim odjavu saobracajne (plovidbene) dozvole kad se u Holandiji takva plovila ne registruju.

Alexa:
http://www.speurders.nl/overzicht/watersport-en-boten/motorboten-motorjachten-kruisers-en-toerboten/page/3/opknapper-141986051.html?sr_ab=0&local-distance_value=0&max_prijs=3000

Evo jedan link za nekoga ko trazi brod od poliestera. Cena je privlacna e sad koliko bi bilo ovde...

Kapetan:

--- Citat: Alexa  15, 09, 2014, 14:11:25 posle podne ---Ja racunam na manju cifru za prevoz s`obzirom da imam kombi koji to vuce kao od sale, prikolicu mi tip daje za 30 eura na dan, carina kod mene u V.Gradistu nebi trebalo da bude problema osim sto neznam kako da eventualno obezbedim odjavu saobracajne (plovidbene) dozvole kad se u Holandiji takva plovila ne registruju.

--- Kraj citata ---

mislim da ce to morati na kamion zbog propisa EU.. nemoj da se zezas kazne nisu male... proveri dobro da li moze na prikolicu ... ili razmisli o vodi ... ekipa od 2-4oro to ko od sale prebaci ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju