Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Evo, stigao i ja

<< < (3/6) > >>

Kapetan:
E moj Arso... davno si se ti zenio.. mi sad imamo i remont i slicno....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

LSI:

--- Citat: Kapetan  14, 09, 2014, 14:53:06 posle podne ---E moj Arso... davno si se ti zenio.. mi sad imamo i remont i slicno....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Шта вам вреди што све тоимате кад не умете да користите? Јер да користите, видели би да о ремонту није писао Арса, него Алекса.

Срећа, те има нас, мање млађих, рођених средином прошлог века који, попут оних мапетоваца, све вас посматрамо са стране и коментаришемо.

А што се тиче онога што је написао ДидаПатак - Пријатељу, пазио, не пазио, кад се ожениш исто ти је. Као што дође ђаво по своје тако и оне бургијају док не избургијају што је њима драго. И још убеде мужеве да је и њима баш то недостајало...

Alexa:
Nasao jedan u Holandiji, 9,5 m  2m sirine, celicni, kabina u pramcu za spavanje plus druga na krmi a na njoj terasa. Razmenjujemo mailove sutra treba da mi jave tezinu da vidim kako bih ga transportovao. Prakticno ima tri palube za sedenje (suncanje). Motor "mercedes 180 d" (malo mi deluje nelogicno s`obzirom da je camac 80.to godiste). Pre dve godine donji deo ciscen "na belo" i farban, gore, koliko mogu da vidim treba malo sminke. Unutrasnjost je funkcionalna ali da bi bio po mom ukusu moralo bi da se radi na enterijeru. Ovako deluje mocno, cena ? Sisli su na 2800 (zasada) :) Vase misljenje ???  sos6

DIDAPATAK:

..nisam neki stručnjak ali mi se čini čudna širina na tu dužinu...jedva čekam slike..po opisu djeluje jako lijepo..
.. grandpa

djbtea:
 k5 114 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju