E, ovako treba... > Tomos
Tomos T4 ne prima gas pri opterecenju.....
mića p.:
Još nešto, ako je noviji tip T4 sa elektronikom, može se desiti i da je problem sa samom elektronikom,
ali ako je stariji tip tj. sa platinama, onda je poblem sigurno nešto od onoga što sam ti već objasnio: loša kompresija u
motoru ili karburator.
Pozdrav.
kiviboy1989:
--- Citat: mića p. 11, 09, 2014, 22:19:46 posle podne ---Još nešto, ako je noviji tip T4 sa elektronikom, može se desiti i da je problem sa samom elektronikom,
ali ako je stariji tip tj. sa platinama, onda je poblem sigurno nešto od onoga što sam ti već objasnio: loša kompresija u
motoru ili karburator.
Pozdrav.
--- Kraj citata ---
Ja uopste nisam vidio tvoju prvu poruku, tek sad sam procitao...
Palenje je platinsko, kupljeno novo zajedno s magnetom...
I ja mislim da ostaje samo da bude ili kompresija ili karburator, vidjecu hoce li majstor sta reci...
petar_kozic:
Imao sam isti problem. Resenje je bilo verovao ili ne u prestelavanju platina.
kiviboy1989:
Juce donjeo od majstora, stavio je novi klip i pregledao sve ostalo kaze da je dobro, stavim na camac, probam, prima pun gas ide ko luda jedno 2 minuta i odjednom podje slabiti, nazovem majstora i on kaze da bacim par kapi vode na onu cjev od auspuha i ako cvrci da donesem opet i tako je i bilo, ne hladi se dobro... Vidjecemo danas sta ce rjesiti...
mića p.:
Eto vidiš. Dok ti je majstor menjao klip, a verovatno i karike pošto to uvek ide zajedno, očigledno motor nije imao kompresiju.
Druga stvar, ono sto ti se pregreva, verovatno je problem u zapusenom kanalu auspuha, trebalo bi ga očistiti i ići će bez problema.
sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju