ovde je stvar cista i sve je kristalno jasno. prethodno postavljeni splavovi i objekti, brodovi i ko zna sta jos. uredno su ispod ruke ili ti ispod zita platili tadasnjoj vlasti kes, kako bi tu stali. za par hiljada evra dobili su mesto, struju vodu i sve ostalo. sada se vlast promenila pa bi i oni DA GA DOBIJU. inace u svakoj normalnoj zemlji o postavljanju objekata ne odlucuju POLITICARI, vec strucne sluzbe profesionalne. ovaj MALI misli da je BOGA uvatio za KUR.. CEMU SLUZE ZAVODI ZA REKONSTRUKCIJU GRADA, SPOMENIKE ITD. BEZAKONJE. i da se zna. 5 oktobar je bio i prosao. mnoge glave su ostale na ramenu. doci ce opet neki novi 5 oktobar ako Bog da. tesko onome ko se u tom momentu predstavljao kao politicar. nebitno iz koje stranke jer su potpuno isti.

i nemojte mi davati odgovor. pa evo odluciju strucne sluzbe. to nije tacno. jer i sam dobijao naredjenja od direktora gde cu koju banderu postaviti. EVROPO DALEKO SI OD NAS. I NISMO TE NI ZELJNI, DOK SAMI NERESIMO NASE PROBLEME. ja sam spreman.