Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Duga ili kratka osovina ?
zankiki:
--- Citat: tamiski pirat 03, 09, 2014, 06:41:18 pre podne ---ici ce on i sa dugom i sa kratkom samo je pitanje kako ce ici . a to da razlike nema, to definitivno nije tacno . ima i to velike ........ tolerancija je oko 2,5 cm , kod tebe je to dosta vise. tomos je pravio 3 duzine , ova tvoja je duga cizma , a na titel 9 ide kratka 25648
--- Kraj citata ---
Kakve velike razlike može biti sa tako slabim motorom ako je 5-10cm gore ili dole? Ajde da je previše gore, pa da i razumem, ali kakve razlike može biti ako je malo niže?
budens72:
Ne velika, ali 12.7 cm viška noge može poprilično da stvara otpor, a uz to, za toliko povećeva gaz te može da smeta u plićacima...
zankiki:
Za ovo drugo se slažem... Mada ne zaključaš motor (ne sećam se više da li T4 ima opciju da se zaključa uopšte?), pa kad uletš u plićak motor samo iskoči napolje...
tamiski pirat:
ovako , prvo ne zelim da ulazim u bilo kakvu raspravu ..... ali , nije dzabe napravljena duga i kratka cizma.svoje vremeno sam probao na siklji jednu i drugu .... nije isto . ko ne veruje nek proba...
i jos nesto .... tako mi je drugar zavrsio sa 402gt i johnsonom od 30 konja duga umesto kratka cizma.... rekli mu da to moze nema neke razlike .....
sto se tice tih cunkova stri ..... kavitaciona ploca treba da bude u visini najdubljeg dela camca +- 2.5 cm , nebitno od oblika korita ........koja bi funkcija bila da ti elisa stoji iznad dna korita tamburanje 4588
zankiki:
Ja probao, zato i govorim. Druga je priča sa 30KS kad to treba da glisira, ali sve sam to već napisao, da se ne ponavljam.
Sa T4, na ovom čamcu, razlika je tolika da se ne može ni izmeriti. U to sam apsolutno siguran.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju