Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Duga ili kratka osovina ?
njegos68:
Ma samo vozi...nećeš osjetiti razliku ni da je kratka osovina...suviše je to mali motor da bi nešto osjetio u brzini...Ako baš hoćeš da probaš,podmetni letvicu 4x4 cm na zrcalo ispod klešta i podigni za tih 4 cm...mada nećeš osjetiti razliku...
budens72:
--- Citat: mića p. 02, 09, 2014, 16:54:31 posle podne ---
Moj savet ti je da vidiš koja je elisa na njemu, po mom mišljenju, za taj čamac ti je bolja brzinska od teretne.
Pravi izbor elise dosta doprinosi brzini na vodi.
--- Kraj citata ---
Kako može brzinska? Za taj čamac ako ga vozi sa T4 treba teretna elisa, nikako brza...
mića p.:
oops Izvinjavam se, nešto sam pobrkao, Titel 9 je kabinaš, a za njega je svakako bolja teretna elisa.
Ta elisa koja se vidi na slici, čini mi se da je teretna i to je onda ok. sajkaca
tamiski pirat:
ici ce on i sa dugom i sa kratkom samo je pitanje kako ce ici . a to da razlike nema, to definitivno nije tacno . ima i to velike ........ tolerancija je oko 2,5 cm , kod tebe je to dosta vise. tomos je pravio 3 duzine , ova tvoja je duga cizma , a na titel 9 ide kratka 25648
njegos68:
--- Citat: tamiski pirat 03, 09, 2014, 06:41:18 pre podne ---ici ce on i sa dugom i sa kratkom samo je pitanje kako ce ici . a to da razlike nema, to definitivno nije tacno . ima i to velike ........ tolerancija je oko 2,5 cm , kod tebe je to dosta vise. tomos je pravio 3 duzine , ova tvoja je duga cizma , a na titel 9 ide kratka 25648
--- Kraj citata ---
sos6 Ok,a koja bi po tvom mišljenju išla osovina na ove čunove?Duga ili kratka?? Ili možda srednja?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju