Dragi prijatelju . Nesto sam bio dokon pa ponukan tvojim prepravkama onako lijepe ladje krenem da citam tvoje postove do sad . Zakljucim sledece : ako izuzmem reportazu koju si napisao o plovidbi kanalima ti u sustini nas zajebavas ! Ko god ti je sta savjetovao ti si uradio na drugaciji neki nacin pa nastavio da zapitkujes da ti se pomogne onako kako ti mislis da treba . Posto ti niko ne napise to sto hoces da procitas ti uradis po svom pa opet u krug ...Radi ,sreco , kako ti je k...u drago nemoj da smaras zapitkivanjem koje neces da poslusas.
Pokušaću da ti odgovorim bez ljutnje, mada mi je teško u ovom trenutku. Ono što bih ti rekao je daleko od onog što treba da se piše ovako javno na forumima.
Neću da se vraćam previše unazad, mislim da nema smisla. Što se tiče ove teme, uradio sam APSOLUTNO kako mi je savetovano, pa nije ispalo kako treba. Skinuo lajsne, očistio, vratio. Puštalo je opet. Izgubio nedelju dana, jedva izbio prozor. Da nisi tako površan, i da si se malo zadubio u čitanje to bi i sam pročitao. Mozak dokonih, đavolje je igralište, kaže poslovica

Kada nešto pitam, uvek dobijem različita mišljenja i savete. Dobio sam savet da: ostavim stare lajsne, pravim nove od prohroma, pravim nove od drveta, pravim nove od plastike, plastificiram ove... Izvini što nisam poslušao savete, i na svaki prozor uradio drugačije da se neko ne bi naljutio. Uvek dobijem različite savete, svako ima svoje mišljenje, što je i normalno. Na meni je da odaberem kako ću to da odradim, jer na kraju vi vidite par slika, a ja znam kakva je situacija. Da sam ovo nekada radio, ne bih ni tražio mišljenje, uradio bih kako ZNAM da treba. Pošto ne znam - pitam. Ako na kraju i izaberem nešto totalno treće, opet mi treba savet i oko toga. Koji lepak, kako šta. Nikada to nisam radio. Ako ga imaš, dobrodošao si. Ako nemaš - nemoj da mi prljaš temu, molim te, prekoči je.
Iskreno mi je žao što nisam razumeo Iku u startu, ono što mi je posle Terca detaljno objasnio. Bilo bi lepše da sam tako odradio, ali nisam - sad je gotovo.
Od svog prvog broda pa do sada, na ovom forumu sam našao, a i dobio gomilu korisnih informacija. Svoja putovanja (nije bila samo plovidba kanalima, opet si površan) sam podelio sa svima ovde.
Nisam dovoljno dokon da listam tvoje postove i proveravam tvoj ogromni doprinos ovo forumu, u koji uopšte ne sumnjam. Samo te još jednom molim da mi ne prljaš temu ovakvim postovima, ako ne možeš da pomogneš.
Hvala.