E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (118/128) > >>

vepar:
Ove membranske pumpe su ujedno i jednosmerni ventili. Ja imam takvu i sluzime godinama. Ujedno je i self priming odnosno moze da povuce vodu.

vepar:
Presostat radi na tusu, dokle za sudoperu koristim nozni prekidac radi stednje...

marko07:
Kod nas je tank na pramcu, izvučeno crevo do sudopere i onda u pumpu pa u slavinu.
Pumpa se sama gasi kad se česma zavrne tj kad nabije pritisak... Za sada radi sve ok ali se i meni svidja ideja sa noznom aktivacijom pa sam razmišljao da plus sa pumpe preusmerim da ide preko pedale i onda kad smo na vodi česma može uvek da bude otvorena a samo nogom aktiviram pumpu

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Losmi:
Ako nekom pomogne, prethodni vlasnik je napravio sistem sa pumpom i ekspanzionim sudom. Kada se otvori slavina pumpa se odmah automatski aktivira ali posto je bilo problema oko ujednacenog mlaza, dodali su ekspanzioni sud posle rezervoara tako da mlaz vode moze da se namesti kao na cesmi kod kuce. Imam samo jedan glavni prekidac za dovod struje za pumpu koji je stalno ukljucen. Jedina “zamerka” je sto je pumpa malo bucna.

zankiki:
Koliko vidim, probaću sa membranskom pumpom, kao Vepar...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju