E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (23/128) > >>

zankiki:
Meni webasto radi za sve pare, tako da ove unutrašnje radove mogu bez problema da obavljam. A na 20-25 bih voleo da sam već u vodi, a ne tada da radim, mada biće teško stići... Nikad to ne ide kako zamisliš.

MiletaStamat:
Naravno shvatam te, tako sam ja prošle sezone odužio sa radovima na Vodičanki pa ušao u vodu tek u 01-jula- Ne bih to da ponovim ove godine. Nadam se da ću već u maju biti na Dunavu. Ali videćemo uvek ispadne nešto nepredvidjeno.

Bakara:
Nautička sezona se otvara 1. aprila što se mene tiče, do tad što se stigne na suvom - stigne, ostalo radim na vodi :)
Zankiki, sa srećom, pa da završiš sve po planu i na vreme! Siguran sam da će ta zadnja platforma najviše uticati na kvalitet boravka na čamcu, ujedno je to verovatno i najveći posao..

mesechar:
Sto ti je covek  proklet nema ...to.ti.je ...prvo ide kupovina I sve potaman ..a onda krene samo da ga malko produzim  ...malko "poboljsam "pa bez ovog ne mogu moram dokupiti .. svi smo isti...ja isto imam spisak na tri strane sta bi da adaptiram doduse ja se.spremam u oktobru na suvi vez pa kad krene kastumizacija ;-);-);-)

MiletaStamat:
Pa dobro bilo dosadno da se nešto, izmedju plovidbe, ne radi na čamcu.  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju