E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
LSI:
Има ли неко од нас који није прошао путем којим је прошао и Зокс?
Да ли смо ми нормални? sha
Ваљда то тако мора...
mesechar:
Izvestaj sa marisse ??? Dragi dnevniche danas je bio divan dan radio sam na chamcu......
vepar:
Zankiki kako planiras da izvedes farbanje broda? Dali ces sam da radis ili ce ti neko to raditi? Pitam posto planiram i ja da farbam podvodni deo broda zasigurno a mozda i kabinu ako dozvole finansije. Takodje planiram i zamenu lojanica Volvo lezajem, kao i ugradnju noza na elisu, a ako bude bilo potrebe sredicu i centriranje motora u odnosu na elisu kada je vec napolju. Ko ce ti raditi taj deo lojanica -volvo lezaj? A mislim da sam procitao negde na forumu da si svoj prethodni metalni brod vadio dizalicom negde u Novom Sadu i da su ti ga tu peskirali i farbali. Kako si bio zadovoljan sa tim radovima, koliko je kostalo i gde si to radio? Znam da je mnogo pitanja, ali sta cu kada mi treba pomoc, nov sam u svemu ovome. sos6 sos6 sos6
zankiki:
Dragi dnevniče, danas sam opet strugao stari tapacirung ceo dan i otpada u malim delićima i moraš baš da se pomučiš je**m ga ja baš! ha ha ha
Ali sam bar pri kraju.
Inače, samo tapaciranje kabine radim sam, sve ostalo što sam nabrojao je na majstoru...
@vepar: imaš pp
zankiki:
Da nije da ne radim.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju