E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
zankiki:
Što se korita tiča, "ugnjavio" sam ZoranT-a oko toga, crktali smo dosta i računali... Biće nekog sitnog dobitka na brzini, podići ću malo zadnji deo koji sam potopio pravljenjem tvrdog krova i smeštanjem tereta na njega, a dobiću lep prostora za pecanje nazad, da se lepo smesti šaranska stolica i držači...
emissary:
Siguran sam da misliš, dve stolice i držači... cap j1
mesechar:
Produzenjem marise malo.ces izgubiti na upravljanju jer ti propela I kosrmilo ostaju na istoj pozicij a krma produzuje ..malo.ce.prilikom manevrisanja biti smanjen odziv odnosno teze ce.skretati .
zankiki:
Na to sam spreman. Trenutno skreće odlično, možeš je okrenuti na petoparcu. To je delom i zato što je kormilo skroz nazad, čak viri par centimetara iza broda... Sa obzirom da ima veliku kobilicu, a da ta zadnja platforma neće biti jako duboka, verujem da se neće mnogo osetiti.
MiletaStamat:
Ajde ZANKIKI želim ti srećan početak radova. Još samo ovo vreme da se stabilizuje na nekih 20-25 stepeni pa da navalimo, ti na svom čamcu ja na Istranki i ajmo posle radova odmah na vodu. Ja polako prikupljem materijal. Još malo pa sam zaokružio potrebe, samo još vreme i počinjem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju