E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
Zoran T:
Znaci krenulo je...sretan rad...stavljaj slike
zankiki:
Krenulo... doduše još sam u vodi, tj. na ledu, ali nisam mogao više da čekam... Pošto je došao rok kada je planirano da počnu radovi - red je i da počnu.
Guljenje starog tapacira je prilično mukotrpan posao, a kad to završim onda treba zguliti i stari lepak, to će da ide lakše, mislim da će žičana četka na brusilici biti prava stvar!
mesechar:
e fala bogu da neko krene u neku adaptaciju prepravku...malo da zivnemo na forumu...samo sekiracije oko novih prireza..leda nevolja..pratim ...
DuleN:
Ja sam sve adaptacije i prepravke prepustio mojoj dragoj, sto i drugima preporucujem 114
Nidza:
Zankiki, super si to resio, mozda ce duze trajati nego kad bi menjao za sledeci polovni, ali ces imati na kraju, vec provereno, odlican camac, ali na kome ces sada sigurno znati da je svaki "cosak" kako treba i ispravan i bas kako ti smatras da treba (da ne pricamo da ce i oni ne tako lako dostupni prostori i coskovi biti ocisceni sto ce duzi period spreciti potencijalnu pojavu neprijatnih mirisa/budji uz dobro i redovno odrzavanje). thumbup
Sto se tice prozora, jedini je pravi i dugrocni smer ako uspes tako da odradis kako si resio.
Na osnovu mog skromnog iskustva, stvari oko motora (alternator, starter, servis, vodena pumpa) ces najbrze resiti, sve drugo ti je vremenski zametnije, pogotov sto ti sad nista ne menjas i ne ugradjujes prvi put, vec samo servisiras.
Hitno stavi taj spisak u excel, posto ce svaka ta stavka dobiti podstavke a,b,c,... I nabavi jedno dva dobra klasera za srafove ako ih vec nemas na camcu.
Sto se tice produzenja broda na krmi, verujem da ima ovde sigurno nekih dizajnera/inzenjera brodogranje na forumima pa se ipak oko toga konsultuj sa njima da li ce to znaciti tvom koritu, ja nisam za izmene fabrickog korita u zoni vodene linije bez "proverenog" argumenta, ali to je samo moje subjektivno misljenje, iznad vodene linije vec svasta moze.
Srecno sa radovima! 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju