Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Okupljanje 2014 ili cast za novu ladju

<< < (20/22) > >>

zica:
Bravo svima koji su došli Laza je kao i uvek dokazao da je pravi domaćin hvala za fotke da i mi koji nismo bili možemo da doživimo lepe trenutke . 114 ok

LSI:
Сад сам прошао кроз текст и видим да има пар грешака у куцању (ћ уместо ч, заједно написане речи које се пишу одвојено и слично) - извините сви, мало сам журио да вам што пре пренесем утиске а сада ме мрзи да пролазим кроз текст да бих те грешке исправљао. Надам се да је свима јасно како је данас лепо било.

Arsa:
Laza je sve lepo, po običaju kratko i jasno, ispričao tako da Veci i meni ostaje samo da mu se zahvalimo za prijatan dan proveden na vodi i pored vode.

Klopa kao klopa, bila je izvrsna.  357

Ono što je najlepše, za mene, to je susret sa dragim ljudima prijatna, opuštena atmosfera pa nije ni čudo kada smo shvatili da je vreme proletelo kao tren.

Još jednom hvala Lazi, njegovoj porodici i svim ostalim njihovim saučesnicima u odličnoj organizaciji ovog druženja.

IKA:
Ja u povratku malo zaglavio na noćnom peckanju pa malo okasnih.Šta reći.Standardno i definitivno, Laza je ponovio ono što smo već iskusili.Kad je druženje u pitanju,spreman je na sva odricanja.Mada Laza nije imao nikakav razlog ,nautičke prirode ,ipak se maksimalno angažovao da organizuje skup .I ovo bi, skup i druženje već poznatog društva i druženje kakva smo i očekivali.Lazo hvala na svemu što si nam organizovao i priredio.

Kapetan:
ja na zalost nisam uspeo da stignem , izvinjavam se svima a pogotovo LSI-i koji je i ovaj put bio na nivou zadatka... :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju