Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Okupljanje 2014 ili cast za novu ladju

<< < (21/22) > >>

LSI:
Изгледа да је истина да човек што је старији све је детињастији.
Ево и ја, испуњен утисцима од претходног дана, пробудио се пре више од сат времена, до сада се вртео по кревету, а онда одлучио да устанем. По обичају, погледах шта има на форуму и онда ми прође кроз главу нешто.

На сликама сте видели ко је био али био нам је још један драги пријатељ којег нема на сликама.
Наш Мезија, са супругом (и кучетом) свратио је да нас види и да нас поздрави. Жао ми је што нису имали времена да дуже остану са нама али било је лепо видети их. Колико знам, ово је Мезији било први пут да сврати на дружење а да није морао да кува. А знамо какав је мајстор.

И додаћу још и ово: надао сам се некима али ти се нису појавили. Надам се да имају добро "оправдање". Ја их нећу именовати а они ако се осете прозвани, сами ће се јавити.

На крају, нема потребе нико мени да се захваљује. Ви, који сте дошли, учинили сте мени задовољство. Ја немам често прилику да будем окружен драгим људима а да то нема неке везе са послом. Дакле, задовољство је било моје. Нека тако и остане до неког новог дружења.

srsa:
Шта рећи, а да предходни учесници овог предивног дружења нису већ рекли? Лаза, као и увек на висини задатка, апсолутно оправдао улогу организатора. Окачене слике приказују само делић атмосфере, некима (који нису дошли а требало је) за кајање због недоласка, а осталима да виде како ће бити следећи пут.  Свака част Лазо.  llll 

barbanesa:
Evo da ne kazete da me nema, zahvljujem se Lazi na gostoprimstvu I koristim priliku da zamolim Meziju za sledece druzenje da spremi njegovu cuvenu corbu a mi cemo ostalo....A gde ce to biti ....procenite sami..

IKA:

--- Citat: Kapetan  12, 10, 2014, 02:06:02 pre podne ---ja na zalost nisam uspeo da stignem , izvinjavam se svima a pogotovo LSI-i koji je i ovaj put bio na nivou zadatka... :(

--- Kraj citata ---

Pročitaj naslov teme.Ovo je promašaj ,što se lađe tiče.Lazi zahvalnost i pohvale za sve .Ne priliči da zbog Lazinog truda ,koristim reči koje si ti zaslužio.Uostalom rekli smo na forumu nema psovanja.

zoki novus:
Eto i deda je docekao da negde bude medju najmladjima....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju