Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: ALBATROS 02, 02, 2009, 16:31:01 posle podnePREUZIMAM OBAVEZU DA VAS UVEDEM ZA DZABE! :preved:Treba mi broj ljudi pa ako odgovara pocnite sa prijavom..... :party:Prijavljujem sebe, brata i bar jednog prijatelja - vlasnika firme Aquatex ( cirade ) pa da ga na miru udavimo.Nadam se da cemo se dogovoriti za subotu.Jedva cekam :dance: :drinks:
PREUZIMAM OBAVEZU DA VAS UVEDEM ZA DZABE! :preved:Treba mi broj ljudi pa ako odgovara pocnite sa prijavom..... :party:
bane, sta je tocilica ? :telephone:
Citat: Outboard Master 03, 03, 2009, 20:23:56 posle podnebane, sta je tocilica ? :telephone:točilica za pivo, neko je spominjao ali ne mogu da nadjem....gde :drinks: :good:
Citat: Labud 1258 03, 03, 2009, 19:57:13 posle podneCitat: ALBATROS 02, 02, 2009, 16:31:01 posle podnePREUZIMAM OBAVEZU DA VAS UVEDEM ZA DZABE! :preved:Treba mi broj ljudi pa ako odgovara pocnite sa prijavom..... :party:Prijavljujem sebe, brata i bar jednog prijatelja - vlasnika firme Aquatex ( cirade ) pa da ga na miru udavimo.Nadam se da cemo se dogovoriti za subotu.Jedva cekam :dance: :drinks:Labude ,ja cu da stanem kod perinog standa pa sta bude!!jel vodis i onog lika sa tvog avatara ?? :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: salim se malo :this:
Subota se primice, jel imamo neki konkretni dogovor za sajam ?Ajde da se druzimo !!! :friends:[/quo te] cuo sam se sa stvladom dolazimo u subotu kontaktiracemo jos njih
Poštovane kolege,na štandu DUNAVISE i Blue Rivera (Salon nautike, hala 2, nivo C) izdanja za nautičare: Atlas Save, Atlas Dunava...Za FORUMAŠE popust. Identifikujte se svojim korisničkim imenom.Kapetane, donesi zastavu, stavićemo je na štand.Vidimo se na Sajmu.