Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Registracija gumenog camca i motora

<< < (5/6) > >>

ajveks:
Bandzi koji gumenjak imas jel hipalon ili pvc?

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

Bandzi:

--- Citat: ajveks  09, 08, 2014, 14:31:04 posle podne ---Bandzi koji gumenjak imas jel hipalon ili pvc?

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

--- Kraj citata ---
Imam PVC camac i to kineza KING drugi sam vlasnik(prvi vlasnik ga je kupio na sajmu 2008) i jako sam zadovoljan.

seasonic:
Verovatno si u pravu da je potreban jaci motor. Primetio sam da ljudi koji imaju plasticne/metalne uze camce i slican motor kao ja oko 5ks idu dosta brze od mene :D. Izgleda je ovaj moj zodiac bombard nekako presirok i voda mu daje prevelik otpor, tako da bi mi dobro dosao jaci motor. Inace prezadovoljan sam camcem, izuzetno je stabilan, moze da nosi 5 ljudi bez problema. Jos kad bi postojala neka prodavnica u Srbiji gde bi mogao da kupim fabricka sedista (klupu) to bi bilo super :D.
Meni je cimanje da duvam camac svake nedelje, izgubio bih svaki put bar pola sata na izduvavanje i naduvavanje.
Kazi mi jos da li imas univerzalni ventil na tvom King camcu? Jel odgovara onom nastavku za pumpu ciju sam sliku postavio par postova iznad?

Nemanja87bgd:
Pozdrav svima, planiram kupovinu gumenog čamca tipa Maestral 9 i Tomos pente 4.5 ili nešto slično. Znam da gumenjak mora da se registruje ako se stavi motor na njega bez obzira na dužinu ali me interesuje u ovoj mojoj kombinaciji da li moram registrovati i čamac i motor posebno? Koliko to odprilike košta?

Motor ću tražiti samo sa papirima da ne bih komplikovao život ali ne znam da li i gumenjak mora imati papire?

Pozdrav

zankiki:
Traži ti čamac sa papirima da ne bi komplikovao život, a motor može da se registruje i bez njih.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju