Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Registracija gumenog camca i motora

(1/6) > >>

seasonic:
POzdrav svima, pre par dana sam kupio svoj prvi camac Zodiac Typhon 360 i motot yamaha 5ks 2t, juce sam se prvi put provozao i srecom nisam naleteo na recnu policiju (Sremski Karlovci):D. Interesuje me sta se dogadja ukoliko me uhvate da vozim neregistrovan camac i motor, kolike su kazne, da li mogu da ih podmitim ako me uhvate pa da mi progledaju kroz prste :D. Planiram svakako da registrujem sve i da izvadim papire ali trenutno nisam u mogucnosti jer sam sve pare dao za camac, motor i dodatnu opremu (vesla, kanape, rezevoar, ceradu....)

ajveks:
Sve zavisi od okolnosti u datom momentu:D

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

seasonic:
Upravo sam zvao kapetaniju  NS, da se raspitam oko registracije camca. Rekli su mi da ne mogu da registrujem camac ukoliko ne dostavim neki dokaz o vlasnistvu? Ja papire nemam, camac je legalan. Da li oni mogu nekako preko serijskog broja camca da utvrde regularnost plovila, tj da nije ukraden i slicno.

Jel to sto nemam papire znaci da sa njim ne mogu nista da radim, tj da mogu da ga zapalim? Dakle mene je drzava primorala da vozim camac bez dozvole i da podmicujem recne policajce, ako njima tako odgovara OK....

DuleN:
Citat:
....Ja papire nemam, camac je legalan. Da li oni mogu nekako preko serijskog broja camca da utvrde regularnost plovila, tj da nije ukraden i slicno.

Jel to sto nemam papire znaci da sa njim ne mogu nista da radim, tj da mogu da ga zapalim? Dakle mene je drzava primorala da vozim camac bez dozvole i da podmicujem recne policajce, ako njima tako odgovara OK....
Kraj citata.

Pa sta je drzava kriva sto ti nemas papire ???? Valjda si se dogovarao kada si kupovao camac kakvi su uslovi prodaje i kakvu dokumentaciju plovilo poseduje ????

seasonic:
Hvala na konstruktivnom odgovoru, puno mi je pomogao, ne znam sto je problem ignorisati thread ako vec ne mozes da pomognes.

Moze li neko da mi kaze da li postoji mogucnost da registrujem camac i ako postoji, na koji nacin mogu da izvrsim registraciju.

Hvala

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju