Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Registracija gumenog camca i motora

<< < (4/6) > >>

seasonic:
Hvala na savetu, skroz sam zaboravio na taj cep :D. Bice samo problem izvuci camac pun vode na obalu, ali uspecu nekako. 
Vidim da i ti imas gumeni camac u potpisu slican kao moj, kako si zadovoljan sa njim, jel taj motor nije suvise jak za gumeni camac od 3,8m? Jel ga drzis leti na vodi ili ga stalno pumpas/izduvavas?

seasonic:
Na koji nacin mogu da obezbedim camac u marini od kradje? Cuo sam dosta prica da u poslednje vreme dosta kradu camce, naspram drugih camaca i motora, moj nije toliko vredan, ali bih opet voleo malo bolje da se osiguram. Kada sam uplatio mesto u marini na narednih par meseci, upitao sam gazdu da li imam neke garancije sto se tice kradje camca. Dobio sam negativan odgovor, u smislu imamo cuvara ali niko ne moze da garantuje....

I jos jedno pitanje, da li je moguce naci u Srbiji adekvatan nastavak za ventil za zodiac typhoon 360, jedva sam naduvao camac uz pomoc kompresora. Zvao sam par prodavnica rekli su mi da nisu u mogucnosti da nabave. Takodje sam kupio neku univerzalnu Intex pumpu sa 4 nastavka, ali nijedan ne odgovara.

Ovako bi trebao da izgleda taj nastavak (link):

Kapetan:
ili EBAY pa narucis , ili pogledaj u Advance Boats...

seasonic:
Resio sam problem sa nastavkom za pumpu. Ipak ga imaju na stanju u Advance Boats, porucio sam, cekam da stigne.  Hvala

Bandzi:

--- Citat: seasonic  06, 08, 2014, 14:01:04 posle podne ---Hvala na savetu, skroz sam zaboravio na taj cep :D. Bice samo problem izvuci camac pun vode na obalu, ali uspecu nekako. 
Vidim da i ti imas gumeni camac u potpisu slican kao moj, kako si zadovoljan sa njim, jel taj motor nije suvise jak za gumeni camac od 3,8m? Jel ga drzis leti na vodi ili ga stalno pumpas/izduvavas?

--- Kraj citata ---
Ja sam prezadovoljan njime, a motor je taman kako treba a ni pet konja vise ne bi mu skodilo. A camac nikada ne drzim u vodi(zato sam i kupio gumeni camac da bih ga vadio i stavljao u vodu gde ja hocu) sem na moru kada mi je na vezu petnestak dana. A zimi ga uteram u podrum naduvam i ostavim do sledeceg toplog dana za uzivanje na vodi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju