Sve su to slicni ili isti poliesteri,nepravis ti camce i brodove pa da se pokaze posle 30god razlika u kvalitetu materijala

Camci su glatki spolja zato sto izlaze iz kalupa a unutrasnja strana im je "grbava" sa koje se nanosio poliester i mat
Ako vec neces da gitujes mozda tako da probas,napravi zeljenu kutiju od sperploce ili vec neceg cega imas,ostavi otorenu sa jedne strane ,svaku neravninu lepo ogituj,namazes odvajac za kalupe i nanosi poliester iznutra kuttije, i onda kad se osusi samo izvadi odlivak iz kalupa
Koliko fino i precizno budes uradio kalup-takav ce ti i odlivak biti
Neznam koja ti kolicina smole treba,ako se radi o 2-3kg onda uzmi gotove setove u farbari,ako ti treba vise mozes recimo ovog tipa kontaktirati,ja sam od njega uzimao kad god sam neke vece radove imao
http://www.kupujemprodajem.com/poliester-smola-8577553-oglas.htm?filter_id=420Na 20 i vise kg cena je 2e/kg smole + naravno ucvrscivas i mat
Mat mu je neki cudan i da kazem srpski-sranje pa gledaj ako nemoras da neuzimas od njega
Ili mozes i u farbari Duomix u Novom Sadu,oni isto imaju sve al su malo skuplji(recimo 20kg smole je kod njih 9000din)
Telefon: 021/47 70 352
Telefon: 063/56 10 99
Fax: 021/47 70 352
Adresa: Partizanska 14, Novi Sad
Neznam odakle si, ako si iz okoline Ns-a onda sam ti pomogao