Autor Tema: bayliner 2155 pitanje  (Pročitano 2403 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nenadd

• mgneampGD
  • Brodski mali
  • *
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
    • Find Sexy Girls from your city for night
bayliner 2155 pitanje
« poslato: 19, 06, 2014, 12:05:56 posle podne »
Pitanje i savet.U oglasu video pomenuti camac sa nekom cenom od 6500 evra ali je potrebno uraditi tapaciranje.Posto me dugo greje kupovina takvog camca za mene i porodicu/iako bi se zena razvela od mene zbog camca/spakujem se i odem da pogledam.Onoliko koliko se razumem tapaciri spoljni su u ocajnom stanju,unutra bolje ali i to je za zamenu,prodavac kaze da je uradio motor i z nogu sto je pitanje,korito potrebno prefarbati jer je osmirglano.Da li vi smatrate da je ova cena korektna za ovo sto sam nabrojao ili je to cena kao i sve ostalo na nasem trzistu previsoka.Mislim da tu ima jos gomilu skrivenih mana koje se pokazu kada krenete u detaljno renoviranje.
Molim za savet.

Van mreže sceka

• DrinskoSavski Brčkaroš
  • Pol: Muškarac
Odg: bayliner 2155 pitanje
« Odgovor #1 poslato: 20, 06, 2014, 01:52:05 pre podne »
Posto nisi okacio slike da vidimo u kojem je to stanju evo ti za uporedjenje link na kome mozes da vidis sene camaca koji su odrzavani: http://nautica.rs/documents/GOGA%20-%20Katalog%20polovnih%20plovila%20-%2005%20jun%202014.pdf

Treba da obratis dosta paznje jer su popravke motora (nisi naveo koji je u pitanj a recimo za Volvo - Penta je los izbor rezervnih delova kod nas) ili noge mogu biti veoma skupe. Evo ti primer: Z-noga polovna je oko 1500 EUR a nova preko 3500 EUR!!!  kuku

hi