Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Prolazak kroz prevodnicu , kratko uputstvo...
Kapetan:
evo ga i telefon za prelazak , a zoran kaze da ima i interfon
Hidroelektrana "Đerdap 1"
Trg kralja Petra 1, 19320 Kladovo
Tel. centrala: tel. +381 19 810-000 , 801-131
skipper:
:scare:, Nešto mi tu kod tebe ne štima. Teško će da HE ,, Đerdap ,, bude u ulici Trg kralja Petra 1, 19320 Kladovo. Pre bih rekao na Dunavu 943 pl.km.
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=950.0
Kapetan:
to majstore !
beogradac krece ka djerdapu pa se raspitivao !
Kapetan:
--- Citat: Dule 14, 09, 2010, 23:43:14 posle podne ---Pa kako brodom da dodje do trga u Kladovu :)
Scipper, kap u poslednje vreme krstari na četiri točka pa su mu i koordinate malo drugačije :)
--- Kraj citata ---
nije to nego pisalo centrala reko mogu da prebace na lokal , i sad se setim da 100% nemaj IP telefoniju i da je sve u okviru zgrade
mala greska:
ja mogu opisati kako je ulazak u prevodnicu sa sastavom koji cine 5 barzi i samohotka.duzina 175 sirina 34. na pramcu stoje dva mornara sa stanicama jedan na levom drugi na desnom boku i govore kapetanu koliko ima metara do zida i napred do ulaza. govore dal treba da olaksa i na koju stranu pada brod, a sto se tice kuka kod nas su jedne od boljih posto idu gore dole a u rumuniji na kanalu imaju bitve na svakih metar pa sam se tu j....o da prebacujem cim se podigne il spusti nivo tako da je djerdap jedan od boljih slajzeva
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju