Autor Tema: Motorni prostor.....????  (Pročitano 2361 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sloba72

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
Motorni prostor.....????
« poslato: 20, 05, 2014, 21:50:07 posle podne »
Drugari poceo sam da sredjujem korito sa unutrasnje strane t.j. prostor gde se nalazi stabilni brodski motor. Imam dva pitanja:
1. cime i na koji nacin odmastiti lim ispod motora,  da mogu nakon toga da ga prefarbam ?
2. postoje mali krateri na koritu sa unutrasnje strane, sta raditi ? cime tretirati?
Reci cu vam sta sam ja planirao a vi me savetujte da li je to ok. Ocistiti metal celicnom cetkom na brusilici... namazati rost konvertor... premazati epoxi osnovnom u dve ruke .... razmisljam o epoxi fileru nakon toga za male kratere....
Zakucao sam se kao rudar, savetujte me KAKO da se iskobeljam iz rudnika. Pozdrav i  114

Van mreže broker975fx

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
Odg: Motorni prostor.....????
« Odgovor #1 poslato: 20, 05, 2014, 22:05:37 posle podne »
To ti je što ti je 114
Za odmašćivanje je sasvim dovoljan Axel ili tako nekako, žute boje imaš da ga kupiš u svakoj prodavnici, naprskaš ostaviš malo i posle toplom vodom sve to pokupiš. Za zorkin program a i za druge proizvođače uglavnom iza epoxi osnovne se maže epoxi katran. Pogledaj Internacionalov program ako te zanima krpljenje kraterčića

Van mreže sloba72

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #2 poslato: 21, 05, 2014, 08:15:17 pre podne »
Hvala brokeru, jesi li radio nekada sa epoxy filerom ? koji se, koliko sam citao u njihovom uputstvu koristi i za metal i plastiku. Da li imas neku drugu preporuku ? Pozdrav

Van mreže broker975fx

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #3 poslato: 21, 05, 2014, 15:08:56 posle podne »
Nisam ja sam ono klasika - epoksi osnovna - epoksi katran - antialgin / sve zorkin program. Rupice smo krpili onim alu kitom bodijem. Najbolje nazovi Busu pa proveri sa njim, pored piture počeo je da radi i Internacional