Nepogode na rekama... > POPLAVA 2013 i 2014

Vanredna situacija

<< < (10/14) > >>

Kapetan:
jesam prenaglio, umor ucinio svoje ... nije bilo vreme za taj komentar ... treba pomoci ljudima ... na zalost krivci ce ostati nekaznjeni... ja sam uradio sta sam mogao i opleo po govnima...

ali pored svih promasaja ove zemlje u vezi sa poplavama , neko napisa da treba tuziti novinara... nije vreme sada da obrazlazem zasto je to klasican poziv na "krv najmanje krivih" a glavni krivci ispadaju heroji .... to cu kada prodje ova situacija ... a napisacu vam i zasto je zemlja govnjiva...

informacija sa terena od pripadnika zandarmerije jeste da je voda pala i da im camac vise ne treba pa ce ga danas vratiti... zena se javila na telefon ja spavao posle cu videti sta ima dodatno ...

igorbos:
Danas,malo iznad Brckog...
http://m.youtube.com/watch?v=J36WzDQuMtY&feature=youtu.be#

Pingvin44:
Evo jedna fotografija, jedina koju sam stigao da napravim. 17.5.2014 u 5 ujutru. Ovde je voda bila najplica. U centru je voda bila i preko krovova auta.
Mogu svasta da pisem i o drzavi i ljudima ali sad nema smisla.
Svako neka pomogne kako i koliko moze.

Kapetan:

--- Citat: Pingvin44  18, 05, 2014, 19:51:53 posle podne ---Mogu svasta da pisem i o drzavi i ljudima ali sad nema smisla.
Svako neka pomogne kako i koliko moze.

--- Kraj citata ---

upravo !

zandarmerija mi je danas rekla da su par puta camcem prelazili preko krovova automobila ... ali da generalno pada voda...
ujedno izbusen je veci broj RIB camaca, tako da je nestasica njih .... crveni krst je dobio novce za hitnu kupovinu ribova ali ih nema vise u Srbiji ....

Pingvin44:
U Obrenovcu se voda kako mi kazu iz gss-a voda potpuno povukla. Ostao je haos iza nje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju