Nepogode na rekama... > POPLAVA 2013 i 2014

Vanredna situacija

<< < (11/14) > >>

ajveks:

--- Citat: Kapetan  18, 05, 2014, 20:01:15 posle podne ---
--- Citat: Pingvin44  18, 05, 2014, 19:51:53 posle podne ---Mogu svasta da pisem i o drzavi i ljudima ali sad nema smisla.
Svako neka pomogne kako i koliko moze.

--- Kraj citata ---

upravo !

zandarmerija mi je danas rekla da su par puta camcem prelazili preko krovova automobila ... ali da generalno pada voda...
ujedno izbusen je veci broj RIB camaca, tako da je nestasica njih .... crveni krst je dobio novce za hitnu kupovinu ribova ali ih nema vise u Srbiji ....

--- Kraj citata ---
Kako iscepase,jesu li to njihovi ili konfiskovani od ljudi?

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

STG:
Gumeni camci su stradali zbog udara/prelazaka preko mnogo toga sto je ostalo pod vodom,najvise siljatih ograda i slicno.vanbrodski motori su trpeli udarce u zardinjere,razne stubice pa i sam asvalt...

Kapetan:
ajveks
nemam pojma.... potpuni je haos...

gorance
upravo tako ...

creveni krst je pre nekih 7 8 godina kada sam ja sluzio vosjku kod njih imao brdo plasticnih camaca ... Titelskih... ne znam sta je sa njima bilo , ali to su idealni camci .... moj camac kazu mi momci je primao 2 clana posade i 8 unesrecenih i bio je extra stabilan .... na slikama i video prilozima vidjam palsticne camce koji su vise od pola potopljeni , mislim da je to jako losa praksa prebacivanja ljudi ...

Srecko Sojic:
izdrzite sta drugo da vam kazem...

LSI molim informacije vezane za sredstva profesionalne dezinfekcije velikog obima. trenutno pomazem epidemiolosku sluzbu u bijeljini u vezi plana dezinfekcije i zastite od zaraze nakon povlacenja vode

deda:
Nas clan Rade iz Obrenovca je dobro ! Kuca mu nije primili puno vode ali je morao sa porodicom da je napusti !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju