Nepogode na rekama... > POPLAVA 2013 i 2014
Vanredna situacija
bugi:
Mnogo komentara ima pa ne mogu sve ni da pročitam
U petak sam sa ekipom krenuo ka Obrenovcu,camac sa 50 konja i jedan metalni skoro 8 m sa 20 konja
Imam prikolicu pa me bilo sramota ostati kuci
Oko jedan nocu na ulazu u Obrenovac vise desetina camaca se vraća
Kazu slabi ste i morate nazad...nisam verovao...i sta da se radi...kuci
Juce opet isti ljudi odose bez mene,ato mi u kvaru ali prikolicu sam dao. Spustili su camace i kako cujem jutros su dosli nazad,verovatno sad odmaraju.
Sve u svemu svaka cast svima koji su na bilo koji nacin pomogli
LSI:
Lep je osećaj kad znate da niste sami.
Pre nekoliko minuta stigla mi još jedna poruka:
...............................................................................................
-----Original Message-----
From: Paradowski, Adam
Sent: Sunday, May 18, 2014 9:33 AM
To: Sestic Slavisa; Bosiljcic Biljana; Lazar
Subject: Big Water in Serbia
Dears
I saw in news that big part of Serbia is fladed by water I hope that you and all your relatives are safe
Pozdrawiam/Best regards
Adam Paradowski
Commercial Manager Eastern Europe AgroFresh Business
...........................................................................................
Ovakve poruke ulivaju nadu da ćemo našu muku lakše podneti. Ovakve poruke treba sada da stignu do svih koji su izgubili sve što su imali.
zankiki:
Ja sam noćas u 3 stigao iu Sremske Mitrovice. Pošto mi brodić nikako nije podesan za ove akcije, bili smo da udaramo po džakovima ceo dan.
Po mom skromnom i krajnje nestručnom mišljenju, oni džakovi mogu da izdrže dodatni porast od maksimum metar.
Na nekim mestima je voda već prešla preko nasipa i preko pola metra, i drže je samo džakovi, ali za sada sve izgleda dobro i sigurno, koliko to može uopšte da bude.
STG:
Ljudi su neverovatni!
Pomagali su ljudi sa mini gumenjacima i cetvorkama,a kako dosta ljudi tvrdi vracali su vece camce i jace motore (koji apsolutno nisu od narocite koristi...).
deda:
Ajmo malo vedrije ! Ipak mi kolektivno nismo normalni kuku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju