Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Kupovina broda (zelim ovaj brod)
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 07, 08, 2009, 22:37:24 posle podne ---Barba, veoma brzo postajemo svesni limita naših ljubimaca! I nama sada zinulo dupe na veće!!!
Za većinu pitanja nemam odgovor, ali za pitanja 1 i 7 imam- gledaj isključivo V korito ako planiraš ići nizvodno od Kostolca ili na more.
Ispod Rama i po klisuri praktično ne postoje tabanaši, i onih par što plove su modifikovani sa povišenim V kljunom.
Uz malo vežbe i puno osećaja može se i sa V koritom skoro svuda pristati
--- Kraj citata ---
sale zaboravi pristajanje sa V koritom seti se gde se dule sve parkirao , aka je morao da uredjuje "njegov deo obale" (sto nosi posledice jer su obale javno dobro) da bi izasao na male vode a ni dule ni aka nisu neiskusni
Kapetan:
--- Citat: iverko 07, 08, 2009, 22:40:33 posle podne ---Gde si ovo video?
Mozda gresim, ali lici mi na PlaveHorizonte.
Pozzz...
--- Kraj citata ---
mislim da je u pitanju Dragan iz Smedereva , lik koji je meni rekao "brus roberts nema pojma slusaj ti mene..."
Dule HU:
Ovo je koliko se meni čini Djenin proizvod, ne izgleda loše ali na sajtu po meni ima još bolje korito u skoro istim dimenzijama.
Što se pitanja sa početka teme ja sam uvek za plastiku, kad pomislim samo na to koliko para treba za solidan enterijer metalnog čamca.
Barba ne znam imaš li nešto protiv Mlađe i Tri princeze ali globalno gledano ovaj brod sa slike kad ga komplet završiš koštaće te više nego da naprimer uzmeš Aqurius 320 u kitu i kreneš polako, dimenzije su tu negde.
zoki novus:
--- Citat: iverko 07, 08, 2009, 22:40:33 posle podne ---Gde si ovo video?
Mozda gresim, ali lici mi na PlaveHorizonte.
Pozzz...
--- Kraj citata ---
branko iz mitrovice
konkretno bas ovaj brod je radjen za mog druga peru
i ima zastavicu :)
Barba:
Ovo je djenin brod. Cenu ne znam jer ne mogu da ga savatam.
--- Citat: Dule Hy 07, 08, 2009, 22:50:51 posle podne ---Ovo je koliko se meni čini Djenin proizvod, ne izgleda loše ali na sajtu po meni ima još bolje korito u skoro istim dimenzijama.
Što se pitanja sa početka teme ja sam uvek za plastiku, kad pomislim samo na to koliko para treba za solidan enterijer metalnog čamca.
Barba ne znam imaš li nešto protiv Mlađe i Tri princeze ali globalno gledano ovaj brod sa slike kad ga komplet završiš koštaće te više nego da naprimer uzmeš Aqurius 320 u kitu i kreneš polako, dimenzije su tu negde.
--- Kraj citata ---
To drugo korito mi se jednostavno ne svidja. Podseca me na neko rusko vojno vozilo. Nemam nista protiv plastike, ali mi je jednostavno preskupa. BAS747 kosta 7.500e klot, na akvarijus ne vredi ni da pomisljam. Za ovaj cenim da u klot varijanti kosta oko 5000e sudeci po tome da je Saralida kostala 7000e.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju