E, ovako treba... > Planovi za plovila

Projektovanje broda u Solidworksu

<< < (2/8) > >>

zoki:
Pa evo da odgovorim na pitanje LSI,u principu mozemo postojeci brod napraviti u solidworksu i uraditi testiranja ,videti jacinu trupa tj. pri kojoj sili puca korito pri udarcu u nesto,itd,ali ako je fabricka izrada broda za tim nema potrebe.A sto se Zakerala tice da u SW jedina mana je razvoj limova,ali kada se kostur broda uradi lim je lako seci na licu mesta kad se postavi na kostur.Sve ostalo u SW je ok cak i instalaciju na brodu radim u SW kao i sve animacije kruznih kretanja i kretanja po x,y osi.

zoki:
Da li je konj ili top sve mi je jedno sta ko misli ja vec imam jedan brod narucen koji radim,i covek je prezadovoljan sa svim ,od kvaliteta radova do tehnicke dokumentacije koju ce dobiti...

Kapetan:

--- Citat: Zakeralo  14, 03, 2014, 20:27:47 posle podne ---Ne mogu da se ne smejem na ovu konstataciju. Pa ti koristis konja da ti nosi granate, ali top vuces sam.

--- Kraj citata ---

vidi ja naucio da radim 3D u LightWaveu.... iako ima mnogo jednostavnijih programa , kada mi nesto treba palim LW... ko sta nauci to i koristi ...

BORA-D.T.D.:
Sta se dogadja sa ovom temom? Zasto se uklanjaju postovi?

nijah:
A da se opkladimo da ti to sto pricas sigurno ne radis....

A ostale molim da ne padaju na te fore. Da je to tako lako, sto bi ljudi ucili skolu?.......

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju