E, ovako treba... > Planovi za plovila

Projektovanje broda u Solidworksu

<< < (3/8) > >>

ladjaVlajko:
Programa ima razlicitih i to zato sto su im primene razlicite. Solidworks, AutoCAD i slicni su nezamenljivi u smislu projektovanja enterijera, instalacija i svega drugog sto dodje na brodu, ali za modeliranje trupa broda postoje drugi specijalizovani programi koji to mnogo bolje (i jednostavnije) rade.

Znaci ... koga zanimaju plovne karakteristike nema nikakve svrhe da se bakce sa CAD programima. Ima nekoliko veoma dobrih i besplatnih programa koji to savrseno dobro rade. FreeShip/DelftShip za pocetak.

E sad ... koga zanima projektovanje enterijera i izrada tehnickih crteza, nece moci da prodje bez nekog CAD programa, bio to Solidworks ili neki drugi.

Zakeralo:

--- Citat: BORA-D.T.D.  15, 03, 2014, 17:51:23 posle podne ---Sta se dogadja sa ovom temom? Zasto se uklanjaju postovi?

--- Kraj citata ---

Ja sam uklonio svoje postove, posto nemaju smisla, ocigledno je da covek izuzetno vlada materijom.

P.S. dobijam ospice od ovih verifikatora za postove.

Kapetan:

--- Citat: Zakeralo  15, 03, 2014, 21:16:10 posle podne ---
--- Citat: BORA-D.T.D.  15, 03, 2014, 17:51:23 posle podne ---Sta se dogadja sa ovom temom? Zasto se uklanjaju postovi?

--- Kraj citata ---

Ja sam uklonio svoje postove, posto nemaju smisla, ocigledno je da covek izuzetno vlada materijom.

P.S. dobijam ospice od ovih verifikatora za postove.

--- Kraj citata ---

a bre odem da cuvam koze jedan dan i oma neka situacija... vrati postove i obavezno otvori novu temu sa projektima... a verifikatori se gube posle 5te poruke... na zalost morali smo da ih uvedemo zbog botova...

Zakeralo:
Nema situlacije  sajkaca,

A verifikacije sam imao iako sam dogurao do 10-tog posta  m4.

Kapetan:

--- Citat: Zakeralo  15, 03, 2014, 22:57:21 posle podne ---Nema situlacije  sajkaca,

A verifikacije sam imao iako sam dogurao do 10-tog posta  m4.

--- Kraj citata ---

smanjeno na 5 komata ... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju