Mnogo puta do sada pokazalo se da mi nismo kadri da bilo šta organizujemo i ispoštujemo dogovore.
Zato bih ja predložio da svako ko unapred zna gde će u odredjeno vreme biti, a voleo bi da se tom prilikom sretne sa društvom sa foruma, jednostavno svoju nameru objavi na forumu.
U ovoj ili nekoj novoj temi koja bi se mogla zvati i: "Hajde da se družimo!" dovoljno bi bilo da čovek napiše da će odredjenog datuma biti na Belegiškim adama (velika, mala) ili na Krčedinskoj adi ili na 7 km Tise na levoj ili desnoj obali ili na bilo kom drugom mestu.
Ako tome doda i opis i oznaku plovila, mislim da više ništa nije potrebno.
Svako ko to pročita i svako kome je stalo do druženja imaće dovoljno informacija gde i u koje vreme može da nadje društvo.
A posle svakog takvog susreta jedna mala, kratka, pričica i par sličica i eto materijala za forum i za dalje mudrovanje.
Svako za sebe ponese ponešto za pojesti i popiti, a kad se nadjemo - iznese ko šta ima i eto carskog mezetluka.
Druga je stvar ako se par ljudi unapred dogovore za zajednički izlazak i tada i postupak nabavke provijanta može drugačije da se organizuje. Ipak, od svega je najvažnije da se vidimo i da budemo zajedno. A za to je potrebna samo dobra volja.