Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Regata "REKA" 2014.godine
zoki novus:
--- Citat: ronac 11, 02, 2014, 15:55:33 posle podne ---Sve mi je jasno,samo ne znam zasto to uvek organizujete sa preklapanjem Jula i Avgusta.Mnogi ljudi planiraju za god,odmore okrugle datume: 01,15,31,a tu su i privatnici gde ste uzeli najgore vreme po pitanju PDV-a.
Zato Vas molim da jos jednom preispitate datum regate. 55555
Pozdrav! 114
--- Kraj citata ---
Isto sam hteo da pitam.
Ko da je Krkobabic organizovao za penzionere...
Kapetan:
Zabac cestitke na novoj regati ! :)
ne znam dal je kostolac pametan ... treba dobro razmisliti o njemu kao gradu za pristan ...
tekija ima suvise malu marinu da vas sve primi .. a nevremena znaju da budu ozbiljna tamo ...
lepenski vir sa vode moze da primi do deset plovila...
golubac ako vas bude kao prosle godine zaboravite da cete svi uci u marinu ... ona je uvek dopola puna ... doduse jesu je nesto prosirivali ...
Arsa:
--- Citat: zoki novus 11, 02, 2014, 23:06:29 posle podne ---
--- Citat: ronac 11, 02, 2014, 15:55:33 posle podne ---Sve mi je jasno,samo ne znam zasto to uvek organizujete sa preklapanjem Jula i Avgusta.Mnogi ljudi planiraju za god,odmore okrugle datume: 01,15,31,a tu su i privatnici gde ste uzeli najgore vreme po pitanju PDV-a.
Zato Vas molim da jos jednom preispitate datum regate. 55555
Pozdrav! 114
--- Kraj citata ---
Isto sam hteo da pitam.
Ko da je Krkobabic organizovao za penzionere...
--- Kraj citata ---
E hbga, tebi nikad ne valja.
Na kraju sedneš u auto, i hop na more da se patiš. lol
zabac:
Kostolac je idealno mesto za regatu i pristan, mnogi to i ne znaju, ali tamo postoji dunavac sa uredjenom obalom, plazom, wc - om, tusevima, nautickim klubom... a mesta ima koliko ti volja za sve vrste camaca... SAVRSENO!
Tekija ima dve male marine i gradsku plazu, tako da cemo stati svi, nece biti problema.
Lepenski vir sam naveo kao problem, jasno je to, ali ko moze da stane u obalu, odlicno, eventualno neki da se vezu jedni uz druge, itd... a ostali na sidrenje i to je to. Videcemo kad stignemo da se malo bolje tamo organizujemo... Ma, bice dobro. Imamo tamo i domacine, pomoci ce i oni koliko mogu da nam obezbede malo vise mesta, polako, imamo jos dosta vremena, sredicemo sve da bude na svom mestu.
Golubac ima lepu marinu, mozemo svi da stanemo bez brige, a da tako i bude, potrudice se organizatori iz Golubca koji ce obezbediti praznu marinu u periodu kad mi budemo gostovali kod njih.
Sto se tice vetra i nevremena, u Donjem Milanovcu gde je to potencijalni problem, imamo vec plan B, tako da se mozemo spustiti u zaliv Porecka reka i tamo biti sigurni.
U Lepenskom viru moracemo na sidrenje u slucaju nepogoda.
Sva ostala mesta su zasticena i bezbedna... Ako racunamo da ce smederevci urediti ove godine ulaz u Jezavu, kako su rekli...
Vodimo racuna o svemu, obilazili smo sve destinacije, planirali rezervne planove, razmisljali o nevremenu, objasnicemo ljudima da svi ponesu svu potrebnu opremu za takve nezeljene situacije, da se ponasaju odgovorno i nece biti problema... a racunamo i na sugestije svih domacina, vase savete i svih ostalih koji su uz nas.
Zoran:
Il niste bili tamo il ?
Golubac Vam sigurno nece isprazniti marinu.To ne rade i kada je prvenstvo
Srbije u jedrenju.Lepenski Vir je lepo mesto,ali malo ce se njih vezati za obalu.Treba
reci ljudima da se pripreme i za spavanje na sidru.Ne boli.Nekoliko ce sigurno moci da
se ugura u Boljetin ako im ne smeta trava.Sto se tice Donjeg Milanovca,tj.Porecke re-
ke.Ha tu bi bas voleo da vidim koliko njih moze da se veze za obalu,kad je skoro sva
privatna.Sidro je majka mara,mada za tu destinaciju mora malo kvalitetnije na poje-
dinim mestima bas i ne drzi.
Mislim da je to bas veliki kolac za pocetak.Ako vas satavi salauka na sred Mi-
lanovackog jezera bice veselo.To mislim za puno camaca tipa skarabudj.Ne zaboravite
da tu nema vezivanja jednog za drugog.Talasi su malcice veci,pa sve to poremete.
Hajducka vodenica.Ha raj na zemlji.Dosta camaca moze da se veze uz obalu
ali moraju da izbace i sidro pozadi.Obala je nasuta kamenom.Sidro nije problem.Na tom
delu je veci nedostatak vode.Tekija,prica za sebe.Sumnjam da ce u marini biti mesta za
par camaca.Mozda kod pristana od vojske,ali u to doba godine obicno vec ima nekoga
tamo.Plaza kamp je bozanstvena,pod uslovom da nema vetra.U svakom slucaju svaki
potok koji se uliva u dunav napravio je lepu uvalu,nazalost punu trave.
Organizator MORA da insistira da svaka ladja ima i rezervno ozbiljno sidro
i dovoljno kanapa.
Bice to lepo za pracenje. yg 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju