Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata "REKA" 2014.godine

<< < (4/16) > >>

STG:
Verujem da nikome nije cilj da obeshrabri potencijalne ucesnike regate,vec da njima i samim organizatorima ukaze na moguce poteskoce.
Sigurno da ce ovo biti lepa prilika ljudima koji nisu isli u te krajeve da uzivaju...

zabac:
Slazem se to za sidra i kanape, to je ono sto cemo naravno reci ucesnicima da obezbede... A spavanje na sidru nikom nije veliki problem i ne bi trebalo da bude...

Sad ja ne znam sta da vam kazem po pitanju Golubca, posto znamo sta smo se i kako dogovorili i uzdamo se u domacine, ipak je to dogovor sa opstinskim organima, pa ih drzimo za rec, ali dobro je sto ste nam ovo rekli, pa cemo malo vise obratiti paznju na njih i insistirati na tom delu da se sigurno ispostuje. Ista prica vazi i za Tekiju.

Sto se tice Porecke reke, to je plan B kao sto sam rekao i tamo cemo uci samo u slucaju nevremena, gde bismo prenocili na sidrenju, posto znamo da je obala uglavnom privatno vlasnistvo.

zabac:
Kao sto sam vec rekao, prihvatamo sugestije i savete, i zelimo da se sto bolje pripremimo za sve ono sto nas ocekuje, tako da ja vase komentare ne vidim kao praznu pricu, nego kao pomoc u organizaciji i zahvalan sam vam svima na pametnim recima.

zoki novus:

--- Citat: Arsa  11, 02, 2014, 23:23:10 posle podne ---
--- Citat: zoki novus  11, 02, 2014, 23:06:29 posle podne ---
--- Citat: ronac  11, 02, 2014, 15:55:33 posle podne ---Sve mi je jasno,samo ne znam zasto to uvek organizujete sa preklapanjem Jula i Avgusta.Mnogi ljudi planiraju za god,odmore okrugle datume: 01,15,31,a tu su i privatnici gde ste uzeli najgore vreme po pitanju PDV-a.
Zato Vas molim da jos jednom preispitate datum regate. 55555
Pozdrav! 114

--- Kraj citata ---

Isto sam hteo da pitam.
Ko da je Krkobabic organizovao za penzionere...

--- Kraj citata ---

E hbga, tebi nikad ne valja.

Na kraju sedneš u auto, i hop na more da se patiš.  lol

--- Kraj citata ---

E moj dr Arso mora se naci vremena i za slanu i za slatku vodu j1
Na stranu to sto mi termin ne odgovara (snasli bi se vec)
Al ova regata je isplanirana kao da ima takmicarski karakter: sipaj i plovi pa ko pre i ko izdrzi kuku
Mnogo je to kilometara za malo dana.
Mnogo je to para za malo muzike..

zabac:
Jeste to malo dana i u povratku vise plovidbe, ali ne mozemo drugacije, okolnosti su takve, mogucnosti ne dozvoljavaju vise prostora za manevar i tako mora biti...

Rumunska obala nam nije na raspolaganju, nasu smo maximalno opteretili, a i vecina ljudi nema vremena da odvoji 20 dana za regatu, pa mislimo da ce se svi uklopiti u program koji smo isplanirali i da ce nam biti lepo na kraju...

Ko ima vise vremena i kome se ne zuri, moze u povratku da plovi polako i u sopstvenoj reziji da ostane vise dana gde pozeli.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju