E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Odg: Sistem za lako i brzo skidanje sajli daljinskih komandi - stop kradji
nikolar:
Njegoše,
ja razmišljam o čamcu tipa Ikinog Ogija, Komande i sve bi bilo zatvoreno i zaključano u kabini. Zadnji dio bi bio pokriven krovom i zatvoren tendom. Ali bi motor bio na krmi. Ukoliko bi vanbrodski motor zatvorio u sastavu korita (recimo kao kod pasare 6x2m od Montemarine iz Kotora ili kom modela VARIO 19 od Tri princeze), to ne bi bila nikakva garancija jer nije nikakav problem danas otvoriti bilo kakav poklopac i izvaditi motor.
Ukoliko bi motor bio na krmi a komande i sajle fiksne mene zanima samo sistem kako jednostavno i brzo sajle prikačiiti na motor i skinuti da bi ponio motor sa sobom.
njegos68:
Neznam kakve su to komande kod tebe? Ja na mojoj Yamahi otkacim ili zakacim komande za najvise 2 minuta...a to nije problem. Teleflex volana se skida na jednu maticu a sajle gasa i mjenjaca se skidaju sa dva osiguraca... neznam u cemu je onda problem?
nikolar:
Njegose u pravu si.
Ne treba praviti od gotovoga budževinu. Ja sam samo mislio da bi možda mogao da se napravi neki sistem kačenja da se brže skida. Ali to bi bilo samo dodatno komplikovanje. Trajanje skidanja 1 minut ili 5 nije bitno.
njegos68:
--- Citat: nikolar 06, 02, 2014, 14:11:20 posle podne ---Njegose u pravu si.
Ne treba praviti od gotovoga budževinu. Ja sam samo mislio da bi možda mogao da se napravi neki sistem kačenja da se brže skida. Ali to bi bilo samo dodatno komplikovanje. Trajanje skidanja 1 minut ili 5 vrlo važno
--- Kraj citata ---
Tako nesto... k5
nikolar:
114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju